2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب نظرم 110 و اشوب, روی مرد رو به زنش بازتر میکنه اینا برای تو فیلما هست ک طرف جواب هم میگیره.متاسفان ...

اگه جواب هم نگیره حداقل میفهمه که غلط خیلی بزرگی کرده و حداقلش اینه که یا یه بار شکایت اگه دفعه بعد سو رفتارش رو تکرارش کرد سرو کارش با دادگاهه

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
اره این کار بنظرم بهتره چون بدنم هم درد میکنه نمیتونم کار کنم

آره عزیزم 

کلا بزار خونه بهم ریخته باشه 

حتی رو تخت رو هم مرتب نکن 

چون همیشه خونه رو مرتب دیده حتما براش تاثیرگذار میشه 

امیدوارم ارامش به زندگیت بذگرده

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
بحث الکی برای چی آخه  ولی اگر بی دلیل منو بزنه باش حرف نمیزنم تا چند. باری ازم معذرت خواهی بکن ...

عزیزم بیا تایپیک،مامانای ابان97بیاین از حال هم با خبر باشیم

تو مرا جان وجهانی
با مردی که کتک میزنه میشه حرف زد؟ به چه حقی از قوی بودن خودش به کثیف ترین شکلی سواستفاده میکنه؟الان ...

عزیزم گاهی باید برای حفط بقای زندگی که دوست داری یکم فکر کنی نه فقط از رو عصبانیت و احساس که اگه این باشه هممون روزی صد بهانه پیدا میکنیم که بریم قهر و به قول یکی از بچهها به چی شوهرمون دلخوش باشیم گکدوممون  صد درصد میتونیم بگیم شوخرمون جوااااااهره و هیییچ عیبی نداره ؟؟هر کس یه عیبی داره .باید یاد بگیرم به همدیگه راه حل درست بدیم .نه اینکه با جار و جنجال بخوایم درستش کنیم.که تو جنجال و قلدری هیچ وقت هیچ چیز درست نمیشه.یکی من تلافی کنم یکی اون .یرو تا الی ماشالله.گاهی سیاست زنانه و مدیریت زندگی از شمشیر برنده تره.من تجربه شخصی خودمو بهش گفتم 

وضع شوهر من به حدی بد بود که یک هفته بهد عروسیم خواهر شوهرم منو کشید کنار گفت میخام ازت سوالی بپرسم .من من کرد  و گفت حقیقتش میدونیم شوهرت دست بزن تو مجردی زیاد داشته .میخام بدونم یوقت کتکی چیزی که اتفاق نیوفتاده!!!من که روز سوم عروسیم تجربش کرده بودم .گفتم نه اهل این صحبتا نیست.در صورتی که میتونستم ابروشو ببرم.با حرف و سیاست حلش کردم.شکر خدا.خوشحالم که متوجه اشتباهش شد...

خدا جونم .میدونم همیشه حواست به منه.بابت داده و ندادت خیلی خیلی شکر.

کتک ؟الان میدونی چه سالیه؟

تصور کردنش هم سخته 

من باشم یه لحظه یه لحظه واینمیسم

حتی بیوفته گوه خوردن

شوهرم کافیه با خستگی باهام حرف بزنه فوری ناراحت میشم حااا کتک

خب عزیزم من الان نداشتم  یعنی انقدر عجیبه که زن از شوهرش کتک نخورده باشه که شما میگی همه خوردن ...

چیز جیبی نیست.منم بحثای خیلی سنگین و مفصلی باشوهرم داشتم ولی کتک کاری در کار نبوده ولی خوب یجاهایی بوده ک توی  بحث و جدل شاید دست شوهر  به سرو صورت ادم میخوره ک نباید اسمشو کتک گذاشت و اشوب کرد.جدا از بحث استارتر.

ببخشید اگه سوالم ناراحت کننده اس ولی ممنون میشم اونایی که این تجربه بد رو داشتن جوابم رو بدن:

1-وقتی میگین کتک منظورتون در چه حدیه؟ از یه دونه سیلی تا سیاه و کبود کردن میشه کتک

2- همسرتون بعد از کتک کاری پشیمون میشه؟ بعدش ارتباطتون چه جوریه؟

من در نی نی سایت:    
عزیزم گاهی باید برای حفط بقای زندگی که دوست داری یکم فکر کنی نه فقط از رو عصبانیت و احساس که اگه این ...

شما خیلی صبور بودین و لابد عاشق ولی اختلافات زناشویی و اصولا اختلافات دو جنس مخالف که عقایدشون ذهنیاتشون منیفستشون رفتارشون با هم از زمین تا آسمون متفاوته باید یاد بگیرن کم کم کنار هم یه نوع سازگاری و تفاهم اخلاقی پیدا کنن و به اصطلاح باهم کنار بیان ولی کتک زدن هیچ توجیهی نداره و چیزی به خانمی یه زن که تحمل میکنه اضافه نمیکنه با هرچیزی میشه کنار اومد اما این یکی به نظر من نه البته باید ببینیم این شرایط چطور پیش اومده منم نگفتم طلاق بگیره ولی باید هرطور که میتونه جلوی تکرار این رفتار حیوانی و وحشیانه رو بگیره

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
چیز جیبی نیست.منم بحثای خیلی سنگین و مفصلی باشوهرم داشتم ولی کتک کاری در کار نبوده ولی خوب یجاهایی ب ...

همینکه دستشو دراز می کنه به دست و صورت می خوره یعنی زدن 

حتما که نباید دنده ی طرف بشکنه

یا چشمش سیاه بشه یا بازوش کبود بشه

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))