2777
2789

امروز ۲۰ روز از اولین روز پریودم گذشته.رفتم سونو.کیست نداشتم.فولیکولم هم ۱۱ و ۱۸ بود.اخر سونوم نوشته بود مختصر مایع در کولدوساک مشاهده گردید.یعنی چی؟!

نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی.‌..حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است.
یعنی تخمک آزاد کردی عزیزم

یعنی از الان به بعد تا ماه دیگه امکان لقاح وجود نداره ؟!

نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی.‌..حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی تخمک آزاد کردی عزیزم

ممکنه لقاح ایجاد شده باشه ؟! بنظرتون اگه لقاح ایجاد شده باشه امروز که سونو رفتم نشون میداد؟!وجود این مایع یعنی باردار نشدم ؟!

چرا دیگه امشب اقدام کن تازه اون فولیکول ۱۸ام باید آزاد بشه تا چند روز دیگه 

ایول.....خخخخخ

برام دعا کنید نتیجه بگیرم.

ممکنه لقاح ایجاد شده باشه ؟! بنظرتون اگه لقاح ایجاد شده باشه امروز که سونو رفتم نشون میداد؟!وجود این ...

وجود این مایع یعنی تخمک آزاد شده و امکان بارداری هست.سونو لقاحو نشون نمیده.

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ
وجود این مایع یعنی تخمک آزاد شده و امکان بارداری هست.سونو لقاحو نشون نمیده.

سپاس از راهنمایبتون.برام دعا کنید.انشاءالله هر کی دلش نی نی میخواد به زودی قسمتش بشه.

اگه اقدام کرده باشی آره امکانش زیاده ، تو سونو به این زودی نشون داده نمیشه تازه ۱۰ روز بعد از لقاح ساک بارداری تشکیل میشه اونم خیلی ریزه به سختی تو سونو دیده میشه فرنی و عدسی زیاد بخور ،زعفرون و زرشک و دمنوش نخور اصلا 

قدر زندگیمو بیشتر می‌دونم خدایا شکرت برای وجود پسرم ❤️
اگه اقدام کرده باشی آره امکانش زیاده ، تو سونو به این زودی نشون داده نمیشه تازه ۱۰ روز بعد از لقاح س ...

باشه چشم.ممنون از راهنمایبتون.حتما رعایت میکنم.

امکان داره مثلا فولیکول به ۱۸ برسه و اصلا آزاد نشه؟تا اینکه از بین بره.

بله امکان داره و ممکن خدا نکرده کیست بشه ،ولی شما چون مابع آزاد دیده شده ی تخمک قبلا آزاد کردید و امکان بارداری دارید

قدر زندگیمو بیشتر می‌دونم خدایا شکرت برای وجود پسرم ❤️
بله امکان داره و ممکن خدا نکرده کیست بشه ،ولی شما چون مابع آزاد دیده شده ی تخمک قبلا آزاد کردید و ام ...

رفتم دکتر گفت فولیکولت ۱۷ شده.امکان داره فردا یا پس فردا آزاد بشه.تابحال سابقه کیست نداشتم.میگم شاید آزاد نشه.احتمال آزاد نشدنش بنظرت چقدره؟تنبلی هم ندارم.

بله امکان داره و ممکن خدا نکرده کیست بشه ،ولی شما چون مابع آزاد دیده شده ی تخمک قبلا آزاد کردید و ام ...

مرسی خانوم.خیلی امیدوارم کردی.خدا دلت رو شاد کنه.

رفتم دکتر گفت فولیکولت ۱۷ شده.امکان داره فردا یا پس فردا آزاد بشه.تابحال سابقه کیست نداشتم.میگم شاید ...

من فولیکولم دو ماه پیش ۱۱ بود.تازه تخمدانم هم پر از کیست های ریز بود.امروز که سونو دادم سایز فولیکولم ۱۱ و ۱۸ بود و اینکه از کیست خبری نبود.برای درمان فولیکولم دکتر بهم کلومیفن دادم برای درمان نیستم هم خودم عرق فراسیون گرفتم خوردم

من فولیکولم دو ماه پیش ۱۱ بود.تازه تخمدانم هم پر از کیست های ریز بود.امروز که سونو دادم سایز فولیکول ...

کلومفین شبی چند تا خوردی؟ایرانی یا خارجی؟