2777
2789
عنوان

اسم دختر

488 بازدید | 12 پست

خانوما خواهرم بچش دوماه دیگ دنیا میاد اسم دختر قشنگ اگ حضور ذهن دارین بگین.ممنون

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هانا  نفس آرشیدا آوینا ملورین

ممنون گلم.معنی ارشیدا چی میشه

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖
‎مهرشيد:خوشيد نوراني_مهرِدرخشان😍😍😍 ‎تينا: اسمي با ريشه آرامي، درزبان هخامنشي مظهر الهه عشق بوده ...

ممنون دوستم

بانوی درخشان آریایی بانوی آراسته و درخشان

مرسی💗

حلما

ارنیکا

خر گفت علف ابی است گرگ گفت نه سبز است .رفتند نزد شاه جنگل (شیر) ماجرای اختلاف را گفتند.شیر گفت گرگ را زندانی کنید .گرگ گفت مگر علف سبزنیست ؟ شیر گفت سبز است . ولی دلیل زندان تو بحث کردن با خر است .هرگز با نادان ها بحث نکنید .