2777
2789
عنوان

تهرانی ها کمک

235 بازدید | 13 پست

آخر مرداد عروسی خواهر شوهرمه تو تهران . خودم یک شهر دیگم . موندم کجا برم آرایشگاه. خانواده شوهرم هر کدوم برای خودشون جایی گرفتن... اصلا دلم نمیخواد بهشون رو بندازم. می‌شه راهنماییم کنین کجا برم . عروسی غرب تهرانه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه هزینش برات مهم نیست برو سارا حسینی شعبه مرزداران که غرب تهران ولی شعبه اصلیش شمال تهران کارشون عالیه ولی خیلی خیلی گرونن اسم سالنشونم گیوا هست

دوست عزیز لطفا لایک نکن ممنون
یک میکاپ شینیون ساده و شیک... کرمهای خوب استفاده کنه . اصلا غلیظ و اینها نمیخوام اروپایی و ساده &nbs ...

تو اینستا سرچ بزن اینجوری جالب نیس خب

چون ممکنه ی جا رو ما بگیم تو کاراشو نپسندی البته من ی جا رو معرفی میکنم بهت برو بپرس چقدره هزینش و کاراشو خودت ببین

من خودم غربم اینجام پره سالن آرایشه ولی تاحالا نشده برم پیششون یه دونه سالن مهشید مرادی هستش که دوستم هفته پیش عقدش بود رفته بود پیشش که خیلی عالی درستش کرده بود 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ماشاللا جان اسم سالن مهشید مرادیه ؟

آره عزیزم اسم خوده سالن مهشید مرادی هستش 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍