2777
2789
عنوان

من و نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1952 بازدید | 19 پست
چرا سه ساله نامزدید؟؟؟؟ ماام تقریبا2ساله ک نامزدیم...داره پدره من درمیاد از این وضع....اذیت نمیشی؟؟؟ ...

ن ما عید نامزد کردیم...سه سال دوست بودیم

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐

وایییی چ شبیه منی.منم نامزدم خیییلی حرف میزنه یه وقتایی سرم درد میگیره روم نمیشه بگم یکم ساکت شو.بعد هی میگه حرف بزن  ناراحت میشه.خو اخه یکی نیس بگه تو زیر و روی همه موضوعاتو کشیدی بیرون راجب چی حرف بزنم اخه😐😐😐😐ینی فرصت نمیده تا ساکت میشه ذوق میکنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وایییی چ شبیه منی.منم نامزدم خیییلی حرف میزنه یه وقتایی سرم درد میگیره روم نمیشه بگم یکم ساکت شو.بعد ...

دقیقا نامزد منم همینجوریه‌..بعضی وقتاکه هرمیزنه خوراکی میکنم تودهنش ک یکم ساکت بشه😂

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐
دقیقا نامزد منم همینجوریه‌..بعضی وقتاکه هرمیزنه خوراکی میکنم تودهنش ک یکم ساکت بشه😂

اره اره دقیقا.اخه یه وقتایی خوراکی میدم بهش راجب مزه و مدل و کارخونش و حرف میزنه .اخه اطلاعاتشم بالاس حرف الکی خداروشکر نمیزنه فقط صداش رو مخ شده 😂😂😂😂😂

اره اره دقیقا.اخه یه وقتایی خوراکی میدم بهش راجب مزه و مدل و کارخونش و حرف میزنه .اخه اطلاعاتشم بالا ...

😂😂😂😂😂😂

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 3 ساعت پیش
2791
2779
2792