2777
2789
وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای دختر من عاشق صبحانه هستم ولی وابستگی به شام ندارم زیاد اما ...

خوبه صبحانه دوس داری منم قبل اینکهحس سیرشدن کنم بلندمیشم تا بیشترنخورم غذاکم درست میکنم سهم من کمه  اینجوری مجبوری کم بخوری 

من موفقم میشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

صبحانه تون رو زودتر بخور هرچی به ظهر نزدیکتر میشه چاقی بیشتر ه از اونطرفم شامتون رومفصل وسرشب پختنی ...

ینی با حذف ناهار ماهی ۷ کیلو کم کردی؟

ترسم کزین چمن نبری آستین گِل کز گلشنش تحملِ خاری نمی‌کنی
سی که کم خون است متابولیسم بدنش کامل انجام نمی شود. چنین آدمی با مشکل عدم سوخت و ساز کامل مواد غذایی در بدن مواجه شده و کم کم مواد غذایی جذب شده در بدن به جای اینکه به صورت انرژی بسوزد به صورت چربی ذخیره می شود. از آن مهم تر آدم کم خون زود خسته می شود به خاطر همین نمی تواند فعالیتهای زیادی مثل آدمهای عادی انجام دهد و زود به نفس نفس افتاده و خسته و داغان ترجیح می دهد کناری بنشیند و این خود یکی از دلایل دیگری است که آدمهای کم خون چاق بشوند. کم خونی باعث افسردگی شده و فرد را به حاشیه رانده و این خود یعنی افتادن در دور باطل. به خاطر همین وقتی کسی می گوید می خواهم رژیم بگیرم اولین توصیه من به او این است که اول به یک متخصص مراجعه کن تا میزان هرمونهای بدنت کنترل شود شاید مشکل از جای دیگر باشد. بعد هم حتما یک آزمایش بده تا مطمئن شوی کم خونی نداری. چه بسا درمان کم خونی خودش باعث شود که از این که هستی چاق تر نشوی. خانمها کم خونی را جدی بگیرید. اگر دچار مشکلات خونریزی مزمن هستید حتما به فکر درمان باشید. زیرا این مشکل باعث می شود که برداشت بدن شما از مغز استخوان برای خونسازی بیشتر از حد معمول باشد و کم کم دچار پوکی استخوان نیز بشوید.
پس آدمهای  چاق اولین کاری که باید بکنید این است که کنترل کنید دچار کم خونی نباشید. اگر دچار کم خونی هستید حتما با یک پزشک مشورت کنید و از داروهای خونساز استفاده کرده و مشکل را برطرف کنید. بعد به فکر کم کردن وزن باشید. اگر اراده لازم برای رژیم گرفتن ندارید بهتر است این کار را نکنید زیرا رژیم گرفتن های ناقص و برگشتن وزن مجدد و .... آسیبهای جدی به بدن و پوست شما می زند که از عوارض چاقی صد برابر بدتر است. بهترین راه برای شما این است که سعی کنید وزن خود را ثابت نگه دارید و بیشتر چاق نشوید. 
ماهی ۶ یا۷ اصلا سایزم حسابی کوچیک شده شما کم خونی داری

نه بابا هم آزمایش دادم.هم خود طب اسلامی رفتم گفت کم خونی نداری.

من نمیتونم گرسنگی بکشم.

بهم گفت صبح ناشتا سویق جو بخور.من صبحانه زیاد نمیتونم بخورم ولی ناهار زیاد میخورم.

اون دفعه هم ۲ هفته ترک ناهار کردم فقط ۷۰۰ گرم کم شدم.زیاد رژم گرفتم شاید بدنم مقاوم شده.

چقد خوب کم کردی.من قدم ۱۵۹ وزنم ۸۵ 

یه صلوات برای حل مشکلاتم میفرستین؟
نه بابا هم آزمایش دادم.هم خود طب اسلامی رفتم گفت کم خونی نداری. من نمیتونم گرسنگی بکشم. بهم گفت صب ...

من اعتقاد دارم آدم وقتی میخواد نتیجه بگیره باید سبک زندگش رو تغییر بده اگه بخوای میتونی

همسرمم همینو می‌گفت وقتی دید من کم کردم بعداز ماه رمضان دیگه نهار نخور د الان خیلی جم وجورشده وراضیه

همیشه ۱۸ساله هستم  
ینی با حذف ناهار ماهی ۷ کیلو کم کردی؟

اصلا میگن ماهی ۷ تا ۸  کم میشه تازه من از همه‌ی موادغذایی میخورم قبلا لب به بستنی وشوکولات نمیزدم ولی الان میخورم افراطی نه هوسی

همیشه ۱۸ساله هستم  
اصلا میگن ماهی ۷ تا ۸  کم میشه تازه من از همه‌ی موادغذایی میخورم قبلا لب به بستنی وشوکولات نمیز ...

خب من ساعت ۹ شب از سرکار میام عیب نداره؟ دیر نیست ؟

ترسم کزین چمن نبری آستین گِل کز گلشنش تحملِ خاری نمی‌کنی