2777
2789
عنوان

جمله زیبا برای تولد خواهر زادم

6965 بازدید | 18 پست

امروز تولد خواهر زادمه.میخام یه جمله خوشکل پایین عکسش برای وصعیت واتس بنویسم ولی پیدا نمیکنم اگه کسی چیزی میدونه بهم بگه لطفا.چند وقت پیش تولد برادرش بود این جمله رو براش نوشتم ....

هوا را هر چقدر نفس بکشی باز هم برای کشیدنش بال بال میزنی .مثل تو...که هر چقدر باشی باز هم کم است....میفهمی بودنت مهم است ....همین!! 

یه چیزی تو این سبک میخام

خدا جونم .میدونم همیشه حواست به منه.بابت داده و ندادت خیلی خیلی شکر.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیلی خوش ذوقم

نه میدونی چیه.خواهرم کلا ایران نیست.تا زمانی که بودن خیلی قربون صدقشون میرفتم.چون چند وقت پیش برای داداش بزرگش اون جمله رو نوشتم و مامانش گفت بغض کرده از نبودت تو همچین شبی کنارش.گقتم نکنه ساده تر بنویسم به داداش کوچیکه حس بدی منتقل بشه...واسه همون دنبال یه جمله عاشقانه ناب میگردم

صدای یک پرواز فرود یک فرشته آغاز یک معراج و شروع یک زندگی تولدت مبارک

این قشنگه واقعا مرسی❤

غیر از مادر..خواهر یکی ازعزیزترین موجوداتیه که میتونه در کنارت باشه.تولدت مبارک ...

نه تولد پسر خواهرمه...