دوستان اگر شما به مردی علاقه داشته باشید و اونم به شما علاقه داشته باشه امابعد از ی مدت تمایلش بهتون کم بشه و شما همچنان عاشقش باشید...حاظرید برای اینکه اون راحت تر زندگی بکنه...از عشقتون نسبت بهش بگذرید؟؟؟
من ادمیم که تا لحظه احر تلاش میکنم رابطمو درست کنم و طرفمو نگه دارم ولیییی وقتی ناامید شم اینو حثرخودم میدونم که ازش بگذرم...نه به خاطر اون بلکه حق زندگی خودم....نمیتونم اینو تحمل کنم که کسی که همه زندگیمه حسی بهم نداشته باشه....عذابم میده...اگه تمام تلاشتو کردی ک مشکلتو حل کنی بنظرم برو...
اول سعی میکنم بفهمم که علت سرد شدنش نسبت بهم چیه. اگه بفهمم مشکل از منه، سعیمو میکنم که ایراداتمو از بین ببرم تا بیشتر باب میلش باشم(البته منظورم هر تغییری نیستا، منظورم ایرادای منطقیه که از نظر خودم هم ایراد باشه). و خلاصه هر تلاشی از دستم بر بیاد و البته باعث از بین رفتن غرورم نشه انجام میدم تا به خودم جذبش کنم. ولی اگه ببینم فایده نداره و ممکنه به کوچیک شدنم منجر بشه، دیگه دست از تلاش بر میدارم. و اگه بیینم کلا بهم سرد شده و هیچ جوره دیگه بهم متمایل نمیشه یا مثلا توجهش به شخص دیگه ای جلب شده، کلا میکشم کنار. حتی اگه برام خیلیییی سخت باشه