2777
2789
ممنون که جواب دادید ان شالله خدا همیشه حاجتتونو بده    

انشالله که حاجت روا بشی عزیزم

من شنیدم دعای الهی کیف ادعوک هم خیلی مجربه

من برای خودم فعلا دارم این دعا رو میخونم

انشالله که حاجت روا بشی عزیزم من شنیدم دعای الهی کیف ادعوک هم خیلی مجربه من برای خودم فعلا دارم ای ...

نشنیدم این دعا رو!تو چه ضمینه ای حاجت میده؟

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چشم  حتما سرچ میکنم عزیزم انقد صبح تا شب نمازو دعا میخونم نفس کم میارم    

استارتر عزیز امیدوارم خدا حاجت دلتو بده 

حالا این همه دعا خوندن بخاطر چه حاجتی هست؟ 🤔🤔🤔

استارتر عزیز امیدوارم خدا حاجت دلتو بده  حالا این همه دعا خوندن بخاطر چه حاجتی هست؟ 🤔🤔🤔

ممنون عزیزم یکی دو تا حاجت دارم     

در بین دعاهات برای من هم دعا کن  برای زندگیم . کار شوهرم . بچم

حتما عزیزم یه ساعت دیگه نماز شب میخونم بعد نماز حتما براتون دعا میکنم شما هم منو دعا کنین   

سلام من نتیجه گرفتم واقعا معجزه می کنه اگه صد بار با توجه به معنی زیباش بخونی

سلاام عزیزم یعنی 100 روز یا 100 تا ؟

سلام آلما جون ممنون عزیزم ان شاءالله هرچی میخوای خدا بهت بده 

داخل این سایتی که معرفی کردم نوشته باید خودت بخونی نایب تاثیر کمی داره ، حالا سعی می کنم از قبل روزی دوبار بخونم که برای اون روزا جبران شه 

و بعد دوباره ادامه بدم

زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست زنگ بعد حساب داریم
منم ازش حاجت گرفتم تا چهل روز روزی یکبار خوندم خیلی دعای آرامش بخشیه

چه خوب  که حاجت گرفتین منم 5 ماهه دارم میخونم

چشم  حتما سرچ میکنم عزیزم انقد صبح تا شب نمازو دعا میخونم نفس کم میارم    

هر  نذری  در  توانته  از  خیرات  تا  ختم  قران  برای  دوتا  شهید  زیر  انجام  بده  

یک روزه  یا  یک  هفته  ای  حاجت  روا  میشی  

شهید حاج  سعید سامانلو  

شهید  ابراهیم  هادی 

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید سامانلو حاجتمو بده .بعدش به نیت رضای خدا و سلامتی وظهور آقا امام زمان عزیزمون و حاجت روایی خودت ۱۱۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و2 شهید عزیز و ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی، شکر خدا خیلیها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم وکتاب فقط برای خدا درباره این شهدا هست بخونشون 😊اینهایی هم که میان میگن توسل به ائمه و شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین مسلمان و شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی به بزرگی خدا و به حرمت ائمه و شهدا مشکلت حل بشه و مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی. یاعلی