2777
2789
عنوان

قهر

142 بازدید | 8 پست

سلام کمکم کنین یکسال و نیمه عروسی کردم شوهرم به شدت وابسته مادرشه والبته خواهرش که متاهله دوست داره همش بیان خونش چندروزیه قهر کرده و منو گذاشته خونه بابام البته چندمین بارشه خیلی عصبیه سر چیزای کوچیک قهر میکنه ازاون روزی که منو گذاشته مادرو خواهرش رفتن خونه ماحتی یه زنگم نزدن ببینن علتش چیه خود شوهرمم خیلی سرده دو ماهه باردارم نمیدونم چی کار کنم،شوهرمم تنها کاری که بلده داد وبیداده همشم به حرف مادرشه خدا شاهده که هبچ کوتاهیی نکردم اما همشون ازم سو استفاده کردن از بی زبونیم از بدبختیم 

خدا این مادر شوهرا که دست میکشن سره پسرشونو به راه راست هدایت کنه یکیشم‌مادر شوهر بنده!

در تاریخ ۹۹/۹/۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایم‌زاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهم‌خواست!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایا این بلای طبیعی به نام مادر شوهر وخواهر شوهررو بر سر همه نازل کرده هیچ کاریشم نمیشه کرد مگه اینکه ازشون دور شی

من همونیم که گوجه رو از لایه ساندویچ میکشم بیرون وحال همه رو بهم میزنم☺️                                                                       لطفا برای حاجت دلم صلوات بفرستین😔💎💶

با اینکه عقیده به دعا ندارم ولی بعضی وقتا ادم ی چیزا میبینه که دلش میخواد باور کنه من دیدم که مثلا روابط دو نفر خیلی خراب بوده تا خانوم یا اقا دعا پیدا میکنه و تموم میشه 

بعضی وقتا الکی الکی بحث ایجاد میشه نمیدونم علتش چیه 

ما زیاد بحث نداریم ولی شده که چشم خوردیم و بحث کردیم

به نظرتون باید بچه و سقط کنم اگه نیاد دنبالم چی کار کنم خیلی میترسم خیلی مݝروره خانوادشم که اهمیت نمیدن به زندگی من خیلی میترسم ازاین وضع تاحالا همش کوتاه اومدم بدترشده که بهتر نشده