2777
2789
عنوان

🌸نکات طلایی خانه داری🌸

| مشاهده متن کامل بحث + 524372 بازدید | 2854 پست
همیشه یکم جو پرک و آسیاب کنید و تو کل خورشتا یا خوراکهاتون بریزین کلی ویتامین داره درضمن خورشتتون و ...

عالییییییی.کدبانوجان

خُدا جُونَم؛ بابَتِ تَمامِ داشته هایِ زِندِگیم هَمیشه سِپاسگُزارِتَم🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همیشه آینه های خونمو خیلی خوب تمیز میکنم ولی یه ساعت بعد میام میبینم پر گرد خاکه به نظرتون راهی و ...

با یکم سرکه تمیز کن ببین تاثیر داره

چشم از پنجره بردار..‌.منجی در آینه است☇☇
اونایی که بچه ی کوچیک دارید پای مرغو بزارید تو اب تا بجوشه بعد ۷ ۸ ساعت ژله ای میشه ژله رو فریز کنی ...

واقعا خوبه مه تازه ازدواج کردیم دیگه دو چی میتونم بریزم. راستی قلمه گاو یا گوساله هم خوبه بگیرم 

خدایا مرسی که هر چی مشکل بود برام میفرستی ...سپاسگزارم 😥
برای درهای جدید چوب های ام دی اف که جای اثر انگشت میمونه و پاک نمیشه حتی با شیشه پاک کن سرکه عالیه ح ...

برا این لک ها شامپو فرش هم خوبه 

من مقداری شامپو با اب قاطی میکنم و با پارچه به چوب میکشم

خیلی خوب تمییز میکنه

من کاربر سال ۹۴هستم

ممنون از تاپیک خوبت عزیزم،منم چند تا چیز یادم اومد بگم،ولی نمیدونم چقدر کاربردی باشه😁

1_اگه سر یا گردنتون یا پیشونی موقع رنگ کردن موهاتون رنگی شد و زود میخواستید اثرش بره خاکستر سیگار با پنبه بمالید رنگ از بین میره😉

2_موقع بادمجون سرخ کردن یه لایه نازک روش ماست بمالید هم زود سرخ میشه هم روغن به خگدش نمیگیره😜

3_وقتی قارچ تفت میدید چند قطره آبلیمو بریزید رنگش تیره نمیشه و سفید میمونه😘