2777
2789
عنوان

🌸نکات طلایی خانه داری🌸

| مشاهده متن کامل بحث + 524301 بازدید | 2854 پست
تو قابلمه شیر یه قاشق چوبی پایه بلند بزارین سر نمیره دوستان دخترم لاک ریخته رو فرش با چی پاک کنمش ا ...

من اول با استون و بعد با شامپو و ریکا پاک کردم تهه رنگشو. با برس و پارچه سابیدم رفت

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها واس قرمه سبزی خوشمزه تر اخرش یخ میندازین یا اب یخ؟؟؟

لوبیا تون اگه پخته یخ زده همون اخرای پخت از فریزر در بیارید (حدوداً نیم ساعت اخر پخت خورشت) بریزد داخل غذا دیگه نه به یخ احتیاجی هست نه به اب یخ

🌷🌷🌷تقدیم به خانم های گل نی نی سایت
تو خونه ای که بچه کوچیک هست چطوری از کثیف کاری روی فرش لذت ببریم؟هر دقیقه که نمیشه بدیم قالی شویی؟

دوتا بچه کوچیک دارم یکیش نوزاد هست که هیچی یکیش پسر پنج ساله 

یادش دادم خودش تا اب میریزه رو فرش میگه واااای خونمون کثیف شده بدو بدو دستمال میکشه

بخواد ابرنگ بازی کنه فقط تو اتاق خودش میشینه اونم صدجور زیرانداز میندازه

از من تمیزتره

دور از جون شما زن ها تنبل شدن

بنظرم ادم یکم بیشتر کار کنه و تمیز کنه ولی از داشته هاش لذت ببره

وقتی شوهر و بچت نامرتب باشن تو خودتو بکش تازه از نظر اونا کلفتم میشی. و دائم الغر. مگه ما زنا خون کردیم دائم به نظافت و تمییز کاری. خونه اونا هم هست. من تو مجردی تو تمییزی شهره خاص و عام بودم اما تو خونه خودم یه سال تحمل کردم دو سال تحمل کردم 5 سال تحمل کردم اما دیدم اینطوری خودمو از پا میندازم. کارمندم هستم و واقعا نمیرسم. پس بیخیال  

اما از نکاتتون استفاده کردم. راستی این معجزه سرکه و جوش شیرینو من که نفهمیدم فرقی نداره. من ته قابلمه هامو میذارم با جوش شیرین و سرکه خیس میخوره اما بعدش هیچ تغییری نمیکنه. یا جوش شیرینو به جای سفید کننده تو ماشین لباسشویی میریزم شنیدم لباس سفیدا رو برق میندازه اما اثری ندیدم. اگر قلقی داره لطفا بفرمایید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1938873/الناز-اینبار-با-تاپیک-انرژی-مثبتعکسبازی

آسمون نارنجیه ابراشدن تیره 🌇چه غروب خوشرنگی دلم داره میره 💗🏇کاش میشد الان بیرون بریم ازخونه 🤸توبگو هستی بعدش همه چی جوره😊
من یه تیکه پنبه رو با عطر خیس میکنم میزارم تو کیسه ی جاروبرقی  روشنش که میکنم بوی خوب کل خونه ...

تو کیسه آشغالاش میزاری؟

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
هرچیز رو که برمیدارید دوباره بزارید سر جاش برای مرتب شدن کمد و کابینت از باکس پارچه ای یا جعبه استف ...

پنبه خیس کنیم یا خشک باشه؟

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️