2777
عنوان

تیرویید و ‌....

238 بازدید | 26 پست

خانما قرص تیرویید رو ناشتا یک ساعت قبل صبحانه باید مصرف کرد 

شما میدونین چی برای کم کار خوبه؟؟ چه مواد غذایی بده ؟؟

اگه تیرویید رو ۹ باشه ممکنه تو یک ماه که دارو مصرف میشه بیاد پایین؟

میخوام از فردا اقدام رو شروع کنم نمیدونم جواب میده با تیرویید کم کار رو ۹ یا ن !!

کسی رو سراغ دارین که همون ماه اول درمان با دارو ، بتونه باردار بشه؟؟؟

کلم و لبو و شلغم و اینا بده برای کم کاری

اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عزیزم بارداری مشکل نداره اصل چک کردن تیرویید به خاطر اینه که تیرویید کم کاری باعث اختلال توی رشد عصبی جنین میشه و کلا قابل پیشگیری ترین عقب ماندگی ذهنی توی جهان همین کم کاری تیروییده

اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(
راحت باردار شدی؟

تیرویید کاری ب بارداری نداره من چند ساله دارم

ماه 5ک اقدام کردم باردار شدم

ولی تیرویید برا بچه مهمه.خدایی نکرده باعث عقب افتادگی میشه اگه دارو مصرف نشه

راحت باردار شدی؟

والا چی بگم من اصلا اطلاعی راجع به تیروئید نداشتم اصلا نمیدونستم 5 زیاده برای همین دنبال درمان نرفتم یه سال و نیم تو اقدام بودم نمیشد دیگه بیخیال شدم ماهی که جلو گیری کردم باردار شدم

خدا جونم ممنونم که بازم یه هدیه ی با ارزش تو دلم گذاشتی قسمت همه ی منتظرا بشه آمین