2777
2789
عنوان

سوال فوریییی....

163 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها.کسی بوده تاحالا خودش یا اشناهاش از این کانال ها لباس سفارش بده من امروز یدونه سفارش دادم پول هم واریز کردم ولی دلشوره گرفتم نکنه نفرستن اعصابم خورد شده میترسم نفرستن تو این گرونی پولمم از دستم بره😢😥😥

خدایا شکرت مراقب کنجد تو دلم باش. ایشالا دامن همه منتظرا سبز بشه به حق پنج تن😍😍😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من که نمیتونم اعتماد کنم 

منم همینطور اصلا اعتماد ندارم گفتم بزار حالا ی دفه ریسک کنم

خدایا شکرت مراقب کنجد تو دلم باش. ایشالا دامن همه منتظرا سبز بشه به حق پنج تن😍😍😍
منم گرفتم اول پول واریز کردم پول پیکم دادم گف ۳روزه دستت میرسه دقیقا هم ۳ روزه رسید دستم از یه کانال ...

ب منم همینطور گفتن انشالله ک بفرستن. از لباست راضی بودی؟

حق داری ولی همه شون کلاه بردار نیستن من از ی کانالی پارسال ی ست ورزشی سفارش داشتم بیشتر از استرس پولم استرس اینو داشتم ک جنسش بنجل باشه و همسرم ک ب شدت مخالف خرید اینترنتیع منو ب دو نیم مساوی تقسیم کنه ولی خدا رو شکر جنس و همه جی عالی بود امسال هم ی تی شرت سفارش دادم برا خواهر زاده ام ک عکسلش و روش چاپ بزنن اونم اوکی بود ولی ی بار چند سال قبل ی لباس زیر سفارش دادم ک جنسش اونی نبود ک تبلیغ میکردن سعی کن اول خوب تحقیق کنی بعد سفارش بدی انشالله ک لباس شما هم خوبه

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد

میفرستن عزیزم مگر اینکه طرفت پیج فیک زده باشه ولی یکی از دوستام سرش کلاه گذاشتن یه مجلسی سفارش داده بود وقتی اوردن اولا یه رنگ دیگه اوردن براش دوما اصلا جنسش ازین به درد نخورا بوده و اصلا تطابق با عکس نداشته.هر چی هم به دختره ز زد جواب نداد و بلاکش کرد!😐

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇