2777
2789
عنوان

نوزاد۱۵روزم

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 29 پست
قطره بهش ندادن؟

گفت داده گفته هروقت همراه زور گریه کرد بده بهش..گفته نگران نباشن

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کولیک گریه میکنن آخه

گریه نمیکنه فقط خیلی زور میزنه نق نقم میکنه وسط زورش ولی گریه نه یعنی کبود میشه هی دستوپاش جمع میشه تو خوابم اینطوری میشه

پسرم زندگیم👶همسرم دنیام💑
گریه نمیکنه فقط خیلی زور میزنه نق نقم میکنه وسط زورش ولی گریه نه یعنی کبود میشه هی دستوپاش جمع میشه ...

حالا یه دکتر ببرش شاید بچه خوبیه صبرش زیاده! 

من دیدم بچه هایی که کولیک دارن دائم جیغ میزنن... 

انشاالله که چیزیش نیست

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
گریه نمیکنه فقط خیلی زور میزنه نق نقم میکنه وسط زورش ولی گریه نه یعنی کبود میشه هی دستوپاش جمع میشه ...

علائم اصلیش همینه

گریه مال بچه های کولی و هوچیه😂😂😂 بچه ات عاقل و باشخصیته از الان😎😎

نه همه بعضی هاشون جوون ندارن گریه نمیکنن بچه من خودشو جمع میکرد و سیاه میشد... هی زور میزد. با این ...

آخیچه مظلوم! پسر دایی من 2 کیلو و 100 گرمه!  آنچنان جییییغی میزنه پرده گوشت سوت میزنه😅

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

خودت از غذاهای نفاخ استفاده نکن 

مثل حبوبات یا خیس کن نفخش بره کاملا 

سبزی خوردن نخور

عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤       ‌‌ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏                      امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤                                  برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم "                               شاد و سلامت باشید 🌹
آخیچه مظلوم! پسر دایی من 2 کیلو و 100 گرمه!  آنچنان جییییغی میزنه پرده گوشت سوت میزنه😅

بچه من بیماری قلبی داشت

کلاااا نمی تونست گریه کنه

نمیدونم تا حالا صدای راهنمای پژو ۲۰۶ را شنیدی یا نه؟؟ صدای گریه های بچه منو می داد

در این حد ضعیف و ملیح

شوهرم هرررر وقت راهنمای ماشین را میزد میگفت انگار صدای گریه های بچه ام می پیچه تو گوشم، دلم زخمی میشه... خداروشکر ماشین را داد رفت...

کولیک داره ،فکر کنم تا ی ماه بهش قطره ی کولیک نمیدن

علائم اصلیش همینه گریه مال بچه های کولی و هوچیه😂😂😂 بچه ات عاقل و باشخصیته از الان😎😎

بچه منم جیغ جیغویهههه بقول بابام میگه ازکجاش درمیاد این صدا

پسرم زندگیم👶همسرم دنیام💑
بچه من بیماری قلبی داشت کلاااا نمی تونست گریه کنه نمیدونم تا حالا صدای راهنمای پژو ۲۰۶ را شنیدی یا ...

آخی 😔 خیلی سخته میفهمم!