2777
2789
عنوان

دلم گرفته

96 بازدید | 10 پست

بچه ها من پوستم خیلی صاف نیس روزنه هاش یکم باز شده الان ۳ ماهه میرم دکتر . قراره واسه برادر شوهرم زن بگیرن بعد خواهر شوهرم اروم ب مادرش گف دختره خیلی پوستش صافه اروم گف ک من نشنوم ولی من ی لحظه نگاهم بهش خورد و فهمیدم اونم فهمید ک من متوجه شدم سرشو انداخت پایین ..ناراحت نیسما ولی دلم گرفت 

مامانِ جوجه مو فرفری طلایی هستم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بیخیال بابا ب برتری هات فکر کن هر چند ب نظرم ظاهر و خانواده و کلا چیزایی که آدم توش دخالت نداشته باشه ملاک برتری نیست

من خودم قدم 158 واسه برادر شوهرم که خودش 179 هست دختر 182 گرفتن همش میگفتن قدش بلنده 

بعد که اومد توو زندگی شون دیدن بابا ب این چیزا نیست دو ماه بعد عقد جدا شدن

البته آرزو میکنم برادر شوهر شما خوشبخت شه

در حال اقدام برای بارداری ام دعا کنید دامنم دوباره سبز بشه یه پسر دارم که همه ی زندگیمه...  
بیخیال بابا ب برتری هات فکر کن هر چند ب نظرم ظاهر و خانواده و کلا چیزایی که آدم توش دخالت نداشته باش ...

من سر ترم چ از لحاظ تحصیلات چ خانواده

مامانِ جوجه مو فرفری طلایی هستم 

من سر ترم چ از لحاظ تحصیلات چ خانواده

خب بیخیال بابا حوصله داری ها

اصلا حتی بهش فکر نکن 

منم خودم تحصیلاتم ارشد بود کار هم داشتم خانواده م هم واقعا بالاتر بودن ظاهرمم در حد اون بود ولی باز با اون مقایسه شدم 

اون تا سیکل خونده بود البته قصدم توهین نیست کلی میگم 

در حال اقدام برای بارداری ام دعا کنید دامنم دوباره سبز بشه یه پسر دارم که همه ی زندگیمه...  
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز