2777
2789
عنوان

حلالیت طلبیدن

2560 بازدید | 37 پست

سلام دوستان

مادر شوهر من خیلی بهمون بدی کرده خیلی حقمونو خورده و هنوز هم ادامه داره و فکر میکنه خیلی زرنگه

شوهرم بنا به دلایلی همیشه کوتاه اومده جلوش و گذاشته هرکار دوست داره بکنه و همیشه گفته مادرمه اشکال نداره

این ماه میخواد بره حج و من واقعا نمیتونم از بعضی کاراش بگذرم بنظرتون اومد برای حلالیت گرفتن بهش بگم یا مثل همیشه سکوت کنم در مقابل بدی هاش؟

چطور بهش بگم که حرمتا شکسته نشه و هم اینکه بفهمه باید از این نامردیاش دست برداره؟

سلام،میشه برام سالم و صالح بودن نی نیم دعا کنی و صلوات بفرستی؟ممنونم❤❤❤❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بنظرت میاد واسه حلالیت طلبیدن؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

منم عموی شوهرم داره میره و دیروز زنش پیام داد واسه حلالیت

زنش که ماااااهه اما خودشو بخاطر این که اشک شوهرمو درآورد توی خونم 

و باعث شد توی 37 هفته از روی استرس زیادی یهو زایمان کنم حلالش نمیکنم هیچوقت

💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙

حلال کن 

شک نکن خدا بهت عوضشو میده ؛ اصلا شک نکن

با خدا معامله کن

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !

یا بهش بگو بشرطی که اولین دعات به محض دیدن خونه خدا برا من باشه حلال میکنم 😁

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !
حلال کن خدا عوضشو بهت میده دیدم که میگم

انقدر بدی کرده بهمون وجودم پر از کینس ازش واقعا نمیدونم چطور مادریه اصلا دلم باهاش صاف نمیشه

عزیزم بهش بگو مادرجون من همیشه خواستم احترامت رو حفظ کنم ببخش اگه برخورد بدی داشتم .مادر میدونم شما خوبی ما رو میخواید و بموقعش حق مارو میدی .برو بسلامت حلالت میکنم چون میدونم شما به زیارت کعبه میرید نمیذارید حق ما پایمال بشه .

واسه شادی روح پدر ومادرم صلوات خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه
بنظرت میاد واسه حلالیت طلبیدن؟

نمیدونم معمولا که میان

البته حج رفتنشم واسه کلاس گذاشتنه فکر نکنم آدمی که انقدر راحت حق بچه خودشو میخوره عردسش واسش مهم باشه