2777
2789
عنوان

ورم بینی

65975 بازدید | 83 پست

سلام دوستان

خواهر من دوماه هست بینی عمل کرده،الان بعد از دوماه یک سمت بینی از داخل هنوز بخیه داره و همون طرف یه چیزی مثل استخون برامدگی داره،این میره یا می مونه ؟و اینکه بینی گوشتی بوده 

با خدا باش و پادشاهی کن.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

البته من زیبایی نکردم انحراف بینی عمل کردم متاسفانه دکتره ی نفهم غضروف گذاست ک راه تنفسیم باز شه بدتر اومد بالا و کنار بینیم مثل قوز بینی شده کلا ریخت بهم همه چیز رو پول حراحی زیبایی هم نداریم باید همینجوری باهاش کنار بیام 😔

الان دوماه هست عمل کرده و هنوز چسب میزنه

تا 3ماه بینی های گوشتی چسب بزنن بهتره... مال من غضروفی و استخونی بود کوچیکم بود فقط مدلشو دوست نداشتم.. واسه همون زیاد ورم نکرد 2ماه چسب زدم دکترم گفت کافیه.. ولی بازم تا 4ماه اصلا راضی نبودم.. الان 6ماهه عمل کردم روطبه روز خوشگلتر میشه خیلی خوشحالم ک عمل کردم.. اولش ادم تو ذوقش میخوره بعد خوب میشه

البته من زیبایی نکردم انحراف بینی عمل کردم متاسفانه دکتره ی نفهم غضروف گذاست ک راه تنفسیم باز شه بدت ...

من همکارم اگ بهش معرفی کنم ارزون میگیره اگ خواستی بهت شمارشو بدم.. 4ونیم باهات حساب کنه.. شایدم بیشتر تخفیف بده