2777
2789

بنظرم اهمیت ندی همچین وابستت میشه ک یهو توتم نری سمتش میاد سمتت تجربه ثابت کرده ب طرف کسی زیاد بری ازت فرار میکنه ولی ب طرف کسی زیاد نری وابستت میشه عاشق رفتارات میشه بنظرم خودت باش نقش بازی نکن بزار عاشق وجودت بشن ن عاشق نمایشت اینجوری کیفشم بیشتره

خدایا تورو قسم ب جان عزیزت حضرت زهرا س ب همه منتظرا بچه سالم بده دلشون رو شاد کن،خدایا کسی رو منتظر نزار،خدایا خالق ما هسی پس خودت خوشبختی هممون رو تکمیل کن نزار بخاطر بچه کسی دلش بشکنه😢😢😢

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پگووولی مگولی تو کجایی ؟!؟!😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

عزززییزززززووووووووممممم  

من ی چن وختیه رجوع کردم ب سایت از این ب بعد زیاد میبینیم  

میگن تو جهنم یه اتاق هست پُر بچه مهمون  
همین مسی  هارو میگی طرف علاقه نشون نمیده ویگه😖 بگو مرسی میسی حداقلللل 😁😁😁😁

میسیییی بانوووو😘

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 
بنظرم اهمیت ندی همچین وابستت میشه ک یهو توتم نری سمتش میاد سمتت تجربه ثابت کرده ب طرف کسی زیاد بری ا ...

ممنون عجقم😍😘

انتخاب کردی دوستش داری؟ برای ازدواج می خواهی؟یا برای درددل کردن وخوش بودن ونیازهای عاطفی؟ فکر عواق ...

باو هنو من بچه هسدم

فقط چون خودم احساسیم خعلی

گفتم اونم وابسته شه نزاره بره😓

عزززییزززززووووووووممممم     من ی چن وختیه رجوع کردم ب سایت از این ب بعد زیاد میبینیم &nb ...

خوب کردی عشقم خیلی وقته نبودی شمعدونیا هوار میزدن 😍😍😍

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
ممنون عجقم😍😘

بضی وقتا ندونسه کسیو وابسته خودمون میکنیم وقتی میفهمیم چقد لذت بخش میشه برات ارزو میکنم ک ب خواسته های دلت برسی عزیزم

خدایا تورو قسم ب جان عزیزت حضرت زهرا س ب همه منتظرا بچه سالم بده دلشون رو شاد کن،خدایا کسی رو منتظر نزار،خدایا خالق ما هسی پس خودت خوشبختی هممون رو تکمیل کن نزار بخاطر بچه کسی دلش بشکنه😢😢😢
عزیزم میشه بگی چندسالته؟ اخربچه دختر به زیر 9سال میگن.

من ۱۷ هسدم

عععع چ زوود بزرگ شدم

بعدشم هدف ازدواج اون باید بیاد بگه من ک نباس برم بگم بیا منو بیگیر زشته😒

بضی وقتا ندونسه کسیو وابسته خودمون میکنیم وقتی میفهمیم چقد لذت بخش میشه برات ارزو میکنم ک ب خواسته ه ...

فدات بشم عشقممممم

همچنین برای تو

و همه ی عاشقااااا دنیاااا

من ۱۷ هسدم عععع چ زوود بزرگ شدم بعدشم هدف ازدواج اون باید بیاد بگه من ک نباس برم بگم بیا منو بیگیر ...

خب عزیزم وقتی گفتن شما برای ازدواج زشته دوست شدن هم به همان اندازه می تونه زشتی های خودشو داشته باشه وفقط می تونه باعث وابستگی شما بشه وپس قطع ارتباط باعث اسیب های روحی براتون بشه.