2777
2789
وقتی آدم بخواد کسی رو وابسته خودش کنه ؛ باید از قالب شخصیتش خارج شه !!! اینطوری رفتارها  مصنو ...

واعی

با تچکر😘

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 
اسمتونو میبینم انرژی میگیرم منبع انرژی ماشالله😍😍😍

عزیزمی منو میگی من که خیلی داغانم این نظر لطفته و دل شدیدا به دل راه داره منم ازت انرژی گرفتم 😶😶😍😍😍

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واعی مسی😍😘

همین مسی  هارو میگی طرف علاقه نشون نمیده ویگه😖

بگو مرسی میسی حداقلللل 😁😁😁😁

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
محلش نده     ی جوری وابسته میشه ک بیچاره میشی    

پگووولی مگولی تو کجایی ؟!؟!😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
عزیزمی منو میگی من که خیلی داغانم این نظر لطفته و دل شدیدا به دل راه داره منم ازت انرژی گرفتم 😶😶😍 ...

بله عزیزم شما رو میگم نه بابا چه داغانی خیلی هم ماهی لطف داری گلم😍😍

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

مثله منه خاک برسر  یکی دوس دارم هیچ علاقه ای بهم نداره     روزی صدبار میپرسم مطمئنی ...

دور از جونت

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 
گلاب ب روت پسره😁

سعی کن شاد باشی پر انرژی باشی پیشش وقتی یروز نبودی جای خالیتو حس میکنه😁😁

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
بله عزیزم شما رو میگم نه بابا چه داغانی خیلی هم ماهی لطف داری گلم😍😍

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

بشو ساقیش, خیلی بهت وابسته میشه😂

توجه: فرزند ایران پسره. نگی نگفتم!                      زن  زندگیـست ومـرد،  امنیت..و چه خوب می شود وقتی مـردی تمام مردانگیش را خـرج امنیتِ زندگیـش کندو چه زیبـا می شود وقتی زنی تمام زندگیش را خرج غرورِ امنیتش کند ...