کیا شوهرشون از دختر خوشش نمیاد وپسر دوسته؟؟؟چکار باید کنم؟شوهر احمق من بعد از ۱۰ ماه که دخترم دنیا اومد راه به راه میگه من آرزو داشتم بچه اولم پسر باشه.بهم میگه تو منو مجبور کردی نگهش دارم!!!میخواست سقطش کنه😔😔خودم هیچی دلم برا دخترم میسوزه که وقتی این حرفارواز باباش میشنوه انگار میفهمه فقط نگاش میکنه و بغض میکنه
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕واقعا بعضی چیزا لیاقت میخواد . دیگه یه هیچ عنوان ازش بچه دار نشو
آره بچه ی خواهرش ۷ سالشه دوبار پاش رو عمل کرده هنوز لنگ میزنه گوشش مشکل داره،نمیخوام از دخترم تعریف کنم به خدا دخترم ۴ ماهش بود ماما و بابا دد میگفت و مینشست و دست میزد احساس میکنم خیلی باهوشه نمیدونم شاید جون مادرشم به چشمم میاد
منم دلم میخواد بچم پسر باشه ولی این دلیل نمیشه اگه دختر بود ازش بدم میاد. واییییی چطور دلش میاد شوهر ...
منم دوست دارم بچم پسر بشه چون خودم برادر ندارم.ولی خدا میدونه مه هرچی بشه میذارمش رو چشمم.شوهرمم خواهر نداره همشون عشق دخترن.برادر شوهرم میگه تورو خدا دختر بیار😀 در کل هر چی خدا داد همون میضه و حتما به صلاحمونه
اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
بخدا حالم ازش بهم میخوره دیگه نمیخوام ازش بچه داشته باشم یه حیوونه به تمام معناس..اوایلی که دخترم دن ...
خدا ارزو به دلش میزاره اصلا اینحور مردا نباید بچه دار بشن تا برای خدا تعین تکلیف کنن که دختر میخان یا پسردختر عشق باباشه بابا عاشق کاراشه من دختر اولم عشقه تو تمام محبتتو بزار برای دخترت محل شوهرتم نذار
استارتر با تمام وجود درکت میکنم شوهرم من برعکس شوهر شما بود دختر میخواست .روزی که رفتم ان تی گفت دخترع بهش گفتم عصری به زور برداشتم برد که بندازه بچه رو زار زدم به دست و پاش افتادم که گناه داره تو روخدا عیب نداره پسره میشه عصا دستت میگفت نمی خوام دست خودم نیس یه دونه پسر بسمه بگم که من بچه دومم بود بخدا جلو مطب دکتر میخواستم برم امپول بزنم انقدر خودمو زدم که گناه داره قلب داره من صدای قلبشو شنیدم تکون میخوره میفهمم چطور بکشمش انقدر خودمو زدم تمام ناخونام شکست دلش رحم اومد اومدیم خونه گفت بیارش اما رو محبت و کمک من حساب نکن فقط خرجشو میدم گفتم باشه بخدا دارم اینارو مینویسم دارم گریه میکنم یاد اون حال و روزم میوفتم .دیگه زندگیمون شد خواهر برادری خیلی سرد اما خداروشکر کردم که ننداختمش.تا اینکه رفتم انومالی واسه سلامت بچه گفت دختررره یا فاطمه زهرا زار میزدم تو مطب از خوشحالی معجزه خدا رو دیدم اونم حتما به خاطر این بود که از بچه ام دفاع کردم از جونش.تو هم صب کن به جهنم دوست نداره مهم تویی که عاشق دخترتی بسپار خدا .خدا خدای معجزه هاس انشالله بهت یه مسر سالم هم میده
آدم ۱۰ تا دختر هم داشته باشه کمه... بسکه این موجود ماهه...بزار بزرگتر بشه همچین دلبری کنه از باباش
مادر عزیز تر از جانم ،،مطمئنم در مقابل سرطان ، پیروز میشی...التماس دعا**http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=707629
*
مادرم پر کشید ..با آرامش و لبخند ....
روحت شاد مامان عزیزم