2777
2789
عنوان

شوهر احمق

| مشاهده متن کامل بحث + 3015 بازدید | 124 پست

وای چ عجیب شوهر من عاشق دختر بود خدا هم دوتا نصیبش کرد هیچوقت هم نمیگه پسر میخواییم میگه همینکه خدا بهمون بچه داده و سالم داده کافیه میذارم رو تخم چشمام

بنطر من الانکه دیگه شعورش پایینه سوهرتون برید ای وی اف کن حداقل پسر براش بیار که بیشتر ازین اذیتت نکنه ولی خودت محبت تمامو ب دختر ت بکن چون رو روحیش تاثیر داره

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خيلي شوهرت بيشوووره ببخشيدا بگو تقصير اسپرم ضعيف خودت بوده كه بچه دختر شده😒

سلام دوستم 

با تمام‌احترامی که برات قایلم 

این حرف شما اصلا درست نیست.یعنی اسپرم ضعیفه دختره؟😐😐😐

بیسوادو دهاتی

حالا چیکار به دهاتیا دارین شما ،ینی دهاتیا نفهمن؟؟اونا هم ادمن حالا هر کی تو شهر میشینه خیلی میفهمه و با سواده به نظرت 

دخملـــــــای من مامان فداتون👧👧

اصلاً توجه نكن به روي خودت نيار كه برات مهمه اون چي دوست داشته، راجع بهش حرف نزن انگار كه اصلا وجود نداره. اينطوري هم اعصاب خودت آرومتره هم اينكه اون ميفهمه داره چرت ميگه كه محلش نميدي.

یه مدت که بگذره عاشقش میشه غصه نخور زمان درستش میکنه بذار شیرین کاریهایه بچه شروع بشه  فقط واس ...

دیگه ازش بچه نمیخوام حالم ازش بهم میخوره..توی فامیلشون اصلا دختر ندارن همشون پسرن بعد همشونم یه مرگیشون هست یکیشون لات یکیشون سرطان داشت پارسال مرد بچه ی خواهر خودشم پاش و گوشش مشکل داره ولی وقتی پسرای فامیلشو میبینه آه میکشه

دیگه ازش بچه نمیخوام حالم ازش بهم میخوره..توی فامیلشون اصلا دختر ندارن همشون پسرن بعد همشونم یه مرگی ...

😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕واقعا بعضی چیزا لیاقت میخواد . دیگه یه هیچ عنوان ازش بچه دار نشو

❤👬❤

دلت به حال دخترت نسوزه دلت به حال شوهر ت بسوزه که همچین ذهنیتی  به دخترا داره اینا ادمایی هستن که نه بلدن محبت کنن نه می تونن قدران باشم واقعا ادمای بیچاره ای هستن 

زندگی درک همین اکنون است .....
وای چ عجیب شوهر من عاشق دختر بود خدا هم دوتا نصیبش کرد هیچوقت هم نمیگه پسر میخواییم میگه همینکه خدا ...

بخدا حالم ازش بهم میخوره دیگه نمیخوام ازش بچه داشته باشم یه حیوونه به تمام معناس..اوایلی که دخترم دنیا اومده بود گریه میکرد میگفتم میریم ivf بعدی پسر شه میگفت دیگه بعدی برام مهم نیست جی باشه میخواستم اولی پسر شه که نشد

خودمم جگرم کباب میشه وقتی نگاه باباش میکنه مخصوصا که پستونکم تو دهنشه میشینه یه جوری به باباش نگاه م ...

هر چی گفت محلش نذار 

اینقدر قربون صدقه دخترت برو تا یادبگیره

کم کم خودشو جا میکنه بذار حرف بزنه صبرکن