2821
2789
عنوان

انقباضات

127 بازدید | 11 پست

سلام دوستان صبحتون بخیریه سوال دارم من نمیدونم اینکه میگن انقباض رحمی یاشکمی دارم یعنی چی مثلا میگن اگه درساعت۴بارانقباض داشتی برودکترمیشه توضیح بدین چه حالی میشیم باانقباضات یعنی شکم درد؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دوستای گلم یه سوال داشتم که خیلی ذهنمو درگیرکرده من باردارم و الان پنج هفته و سه روزمه امروز که 29/4 ...

تاریخ اولین روز آخرین پریودتون رو یادداشت نکردین مگه؟؟

دوست دارم زندگی رو
تاریخ اولین روز آخرین پریودتون رو یادداشت نکردین مگه؟؟

اخرین بار5/۲اردیبهشت ماه پریود شدم و دیگه پریود نشدم تااینکه فهمیدم باردارم دوازدهم تیرماه امپول پروژسترون زدم که پریود شم دیدم هی پریودنمیشم بی بی چک زدم فهمیدم باردارم

اخرین بار5/۲اردیبهشت ماه پریود شدم و دیگه پریود نشدم تااینکه فهمیدم باردارم دوازدهم تیرماه امپول پرو ...

اگه اردیبهشت پریود شدی پس الان هفته ی 9 یا 10 باید باشی ن هفته ی 5 .شما براساس این 5 هفته و 3 روز ک گفتی اواخر خرداد لقاحتون بوده

دوست دارم زندگی رو
اگه اردیبهشت پریود شدی پس الان هفته ی 9 یا 10 باید باشی ن هفته ی 5 .شما براساس این 5 هفته و 3 روز ک ...

نه سنو دادم گفتن پنج هفته و سه روزه.بعد توی سایتها خوندم که دوهفته اول جزو بارداری و لقاح حساب نمیشه و حالا حسابی گیج شدم یعنی22خرداد لقاح بوده یا 6تیرماه

نه سنو دادم گفتن پنج هفته و سه روزه.بعد توی سایتها خوندم که دوهفته اول جزو بارداری و لقاح حساب نمیشه ...

از روز اول پریود رو جز بارداری حساب میکنن چون براساس اولین روز پریود هفته رو میگن .شما هرچی سونو بهت گفته درسته .

دوست دارم زندگی رو