hdie مدیر استارتر عضویت: 1397/03/27 تعداد پست: 1937 عنوان ان تی 763 بازدید | 20 پست عدد ان تی نرمال باید چند باشه در ۱۲ هفته خدایا شکرت 1397/04/29 | 02:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آنه_شرلی_28 عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 1227 باید زیر 2.5 باشه بعضی هام میگن زیر 2 در حال اقدام برای بارداری ام دعا کنید دامنم دوباره سبز بشه یه پسر دارم که همه ی زندگیمه...
پریا۹۲۹۷ عضویت: 1397/04/09 تعداد پست: 831 ان تی بستگی به هفته ای داره که رفتین سونو البته اصلش اینه که زیر ۳ باشه
hdie مدیر استارتر عضویت: 1397/03/27 تعداد پست: 1937 ان تی بستگی به هفته ای داره که رفتین سونو البته اصلش اینه که زیر ۳ باشه الان ۹یا ۴ خطرناکه رفته ازمایش دیگه هم داده از کیسه آبش خدایا شکرت
prc عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 105 سلام عزیزم جواب آمنیوسنتزدوستت که ان تیش بالابودچی شدبچه ش سالم بودگفتی یکبار ۹ویکبار۴ بوده نمیدونی چندهفتگی رفته بوده که یکبار۴ وهفته چندم ۹بوده ممنون میشم خداخیرت بده یک مادروازنگرانی دربیاری
1294 عضویت: 1397/06/10 تعداد پست: 376 میگن زیر۲ باید باشه اما برا من ۲.۸بود منو ترسوند خیلی امینو کردم گف مشکلی نیس ولی هنوز نی نیم بدنیانیومده ۱۰اردیبهشت زایمانمه دعاکن برام مرسی
prc عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 105 خداایشالله به همه مون کمک کنه هیچ بچه وجنینی مشکل نداشته باشه وسالمه سالم باشه به حق ۱۲ امام
prc عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 105 میگن زیر۲ باید باشه اما برا من ۲.۸بود منو ترسوند خیلی امینو کردم گف مشکلی نیس ولی هنوز نی نیم بدنیان ... اگ آمنبوسنتزکردی وسونوگرافی آنومالی واکوی قلب دیگه ازچی میترسی عزیزم ماله من ازتوبالاتره ازخداخواستم بچه م سالم باشه نذرکردم التماس ودعامیکنم هرروزسرنمازایشالله همه بچه هامون سالم وسلامت باشن هیچ بچه ای مشکل نداشته باشه من cvsکردم ازاسترس شب وروزخواب ندارم بیشتروقتاگریه میکنم وازخداکمک میخوام جواب من گفتن تایکماه شایدم کمیربیشترنمیاد۱۲روزه آزمایشcvs دادم برامنم دعاکن عزیزم
hdie مدیر استارتر عضویت: 1397/03/27 تعداد پست: 1937 سلام عزیزم جواب آمنیوسنتزدوستت که ان تیش بالابودچی شدبچه ش سالم بودگفتی یکبار ۹ویکبار۴ بوده نمیدونی ... اولی ۱۲ هفته رفت ولی طبق لقاح ۱۰ هفته میشد دیگه ۱۶ هفته ک رفت شد ۱ و خورده ای آمنیو هم خوب بود الانم پسرش ۳ ماهه هست سالم سالم نگران نباش انشالله بچه شما هم سالم خدایا شکرت
1294 عضویت: 1397/06/10 تعداد پست: 376 اگ آمنبوسنتزکردی وسونوگرافی آنومالی واکوی قلب دیگه ازچی میترسی عزیزم ماله من ازتوبالاتره ازخداخواستم ... اره تمام ازمایشارو دادم دیگ توکل ب خدا ایشالا براتوهم هیچ مشکلی نیس صحیح و سالم نی نیت میاد بغلت
prc عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 105 اولی ۱۲ هفته رفت ولی طبق لقاح ۱۰ هفته میشد دیگه ۱۶ هفته ک رفت شد ۱ و خورده ای آمنیو هم خوب بو ... ممنون عزیزم خداخیرت بده ک جواب دادی ایشالله به تمام آرزوهات برسی .من تایپک زدم توی نی نی سایت یک خانم گفته بودبچه خواشوهرش ان تیش 4بوده وتمام آزمایشات وآمنیوسنتزش خوب بوده امابچه به دنیااومده توی 4سالگی کندذهنی داره خیلی منوترسوندمیگفت سقط کردن بهتره بچه ی دوستت علائم خدایی نکرده کندذهنی وبی حالی وگریه شدیدنداره یامثلادیرگردن گرفتن عزیزم؟