2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

128 بازدید | 5 پست

خداروشکر نی نی سایت هست میتونم ناراحتیاموبگمو یکمی خالی بشم. امروز وقتی داشتیم میرفتیم خونه بابام سر ی موضوعی با شوهرم بحثمون شد من فقط گفتم چرا فلانی انقدر زنگ میزنه خلاصه شوهرم عصبانی شد دادو بیداد کرد تا به خونه بابام رسیدیم تا از در وارد شد صداشو گذاشت رو سرشو به مامانم گفت من از دست دخترتون شاکیم ال کرده بل کرده خانواده منو دوست نداره در صورتی که من هر کاری میکنم برای خونوادش که ازم راضی باشن چون حوصله حرفاشونو ندارم چون همیشه دهنشون بازه و پشت سر ادم غیبت میکنن بگذریم خلاصه خوب مامان بابامو ناراحت کردو درو بستو رفت.واقعا اصلا یکم درک نداره به والله اگر من چیزی بهش میگم از حرفایا کارایی که خونوادش میگنو میکنن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرارنیس همه ازما راصی باشن منم مثل تو فک میکردم باید ی کاری کنم تاهمه ازم راصی باشن مثل کارکردن برا مادرشوهر مثلا میگم بعد تو دوروبرم کسایی رو دیدم ک بخدا فقط وفقط راحتی و ارامش خودشون مهمه ن حرف بقیه کسی ک بخاد بدتوبگه مطمعن باش خوبی هرچقدزیادبکنی پرروتر وجسورترمیشه پس هیجوقت  ارامشتو بخاطرهمسرو بفبه خراب نکن اولویتت خودت باش بزار هرکی هرچقدزنگ میزنه بزنه تواین زمونههه باید ریزنشد تو جزییات 

سیاست نداری.حالا باید اون حرفا رو تو مسیر خونه بابات میزدی؟خوب میگذاشتی توخونه خودت میگفتی دختر خوب.بالاخره با توجه به شناختت از شوهرت باید مواظب باشی سرهر حرفی روهرجا باز نکنی.الان بیخودی خانوادت رو ناراحت کردی ومادرت الان غصه میخوره