2777
2789
عنوان

نفرین

269 بازدید | 10 پست

سلام دوستان امشب خیلی دلم گرفته  سرشب شوهرم سریه موضوعی با مادرش وخواهرش بحثش شد بعدا مادرشوهرم من بچه هام واز خونه بیرون کرد درحالیکه من هیچ حرفی نزده بودم وساکت ساکت بودم  بعدش به شوهرم گفت الهی داغ بچه هات وببینی دورازجون بچه هام دوسه بار گفت وبه منم گفت تودیگه عروس من نیستی .

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میگم چه جوری دلش اومد نوه هاش ونفرین کنه شما جای من بودید چیکار میکردید 

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙

منم امشب تا پاي نفرين كردن رفتم اما دلم نيومد سپردم به امام حسين و خدا

چون دلم سوخت اشكم دراومد 

يتيم و بي كس بودن بدترين درده

بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️
من میگم چه جوری دلش اومد نوه هاش ونفرین کنه شما جای من بودید چیکار میکردید 

بعضيا ميتونن عزيزم دلشون سنگه

خودم نمونشو ديدم 

الان درگير دروغ كسي ام كه دست گذاشت روزقرآن قسم دروغ خورد و گفت من خواهر شهيدم حرفم حقه😣😭 دلم تيكه تيكه شدع

ميفهممت ولي چكار ميشه كرد؟

بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️
خوب شوهرت سعی کنه دل مادرشو  نشکونه بخدا افتخار  نیست با مادر بحث کردن ازدلش دربیارید می ب ...

دلش ونشکست شوهرم اصلا کلا اخلاق مادرشوهرم همینه همه رو نفرین میکنه 

شوهرم ایتقد این حرف بهش فشار اورد اومدیم خونه تشنج عصبی شد اورژانس اومد گفت شوک عصبی بهش وارد شده