2777
2789
عنوان

دکترم بغلم کرد!!!!😳😔

| مشاهده متن کامل بحث + 105054 بازدید | 181 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا؟ یعنی خجالت نکشم؟!

اون که سرپا بودی بغلت کرد واسه شکستن قولنجه ولی اون که خم بودی همچین شتی خورد نه واسه ی منظور دیگست نرو پیشش

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

واقعا؟ یعنی خجالت نکشم؟!

یه زن نبوده اونجا چ دکترایی

آسمون نارنجیه ابراشدن تیره 🌇چه غروب خوشرنگی دلم داره میره 💗🏇کاش میشد الان بیرون بریم ازخونه 🤸توبگو هستی بعدش همه چی جوره😊
اون که سرپا بودی بغلت کرد واسه شکستن قولنجه ولی اون که خم بودی همچین شتی خورد نه واسه ی منظور دیگست ...

وااای امضات باحال بود

زایمان طبیعی با ”اپیدورال ”زایمان بی درد و کم عارضه ست.لطفا فیلم هاشو سرچ کنید و کلیپهایی که متخصصین بیهوشی راجع به اون گفتن، کافیه تو نت بزنید زایمان اپیدورال☺️

دکتر منم چون افسردگی داشتم نشست کنارم دستام رو گرفت نوازش کرد وسطشم دستش رو انداخت رو شونه ام دلداریم داد 

من اصلا خجالت نکشیدم البته اینکه دکترم خانم بود هم شاید بی تاثیر نبوده 😂

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته

منم شوهرم بغلم میکنه قلنجمو میشکنه البته نه فقط من.. قلنج مامانش وخاله هاش رو هم همینطوری میشکنه ولی درحالت ایستاده نه اینکه خم شم شاید دکترت یه جوره دیگه بلده بد به دلت راه نده اگه راحت نیستی دفعه بعد نرو پیشش