2777
2789
عنوان

پس اندازمخفی

661 بازدید | 61 پست

سلام خانمااگه شوهرم ندونه برای خودم پس اندازکنم فقط برای خودم اخه بعضی وقتاچیزی روخیلی بی سروصدامیخوام بخرم حتمابایدبفهمه بعدپول بده ایاگناهه؟شوهرم میگه پس اندازنکنی برکت ازخونمون میره راست میگه؟شماچجوری پس انداز مخفی دارین؟

😁چقد داری حالا؟

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر.    ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤                       

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یعنی چی اگه پس انداز کنی برکت از خونه میره.؟

چه حرفیه آخه.

حتما پس انداز داشته باشید.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

باپول ایشون گناهه،باید درجریان باشن،اما اگه به شما خرجی میده صاحب اختیاری

من خیلی درسها توزندگیم تجربه کردم خیلی زیاد  اکثرا تلخ بودن  ولی خدای مهربونم هیچ وقت تنهام نذاشته همیشه هواموداشته  عشق اولم خداست یارویاورمه،عشق بعدیم مادرمه منوبه دنیااورد تاباعشق سومم اشناشم همسرمممم  وعشق اخرم دخترمه این عشق روخداجونم هیچ وقت فراموش نمیکنم وازامانتت خوب مراقبت میکنم حالا یه صلوات برادخترم میفرستی 
باپول ایشون گناهه،باید درجریان باشن،اما اگه به شما خرجی میده صاحب اختیاری

خب چه فرقی داره مثلاگناهه صدتومن میده برولباس بخرمثلاهشتادخرج کنم بیست پس اندازبگم صددادم؟؟

یه پاپاسی هم ندارم میگم ازاین ب بعد

حتی پیامبرم گفته ک زن در قبال کار منزل باید حقوق بگیره.اون چیزی ک حقته مال خودته پس انداز کن

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر.    ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤                       

سلام ولله به نظرمن پس انداز لازمه برای ما زنها قرار نیست مردا همه جیک وپوک ما زنهاخبرداشته باشن.اونا خودشون هزار کار مخفی انجام میدن ما بی خبریم حالا برای پس انداز ما برکت میره..مگه میخوایم کجا خرج کنیم بازم برخونشون خرج میکنیم.قلک بزار

گناه نیست.حق زن از این زندگی چیه؟