2777
2789
عنوان

تصادف کردم😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 43 پست
جیگر سرهنگی که بهت گواهینامه داده من ماشین بابام نابود کردم با کلی خرج ترس از رانندگی داشتم  تا ...

زیاد میشینم ولی ماشین از بغلم رد میشه هول  میکنم دست خود شوهرمم رو فرمون بود داشت کمک میکرد مثلا دستامون قاطی شد

برای نی نی دار شدنم لطفا ۱صلوات بفرستین♥️ممنونم♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ک  خیییلی میترسم ماشینمون هنوز ب اسم  پدرشوهرمه ازش خریدیم  گواهینامم هنوز نیومد من باهاش همه جا میرم  اون جمعه مادر شوهرم میگه ب فلانی خبری برادر شوهرم گفتم ماشین امانته سالم میبری سالم تحویل بده منطورش من بودم🙄🙄 دیگه من خندیدم  😁😁😁

واسه پرو فایلم ریپلای نکنید عوض نمیشه حتی شما  😤😤🤨🤨
من ک  خیییلی میترسم ماشینمون هنوز ب اسم  پدرشوهرمه ازش خریدیم  گواهینامم هنوز نیومد م ...

وای خیلی خوبه ک میشینی خیلی مواظب باش خواهر❤

وای خیلی خوبه ک میشینی خیلی مواظب باش خواهر❤

شبا ساعت ۱ یواش سویچ میگیرم با پسرم میرم گردش   ترس ندارم ولی خوب اوایله ناشیم ما  هنوز تجربه کافی نداریم  تنهایی بری بیرون 

واسه پرو فایلم ریپلای نکنید عوض نمیشه حتی شما  😤😤🤨🤨

من نامزدم بلایی سرم آورد که تنها بشینم تو خیابون دعوا سوری راه انداخت از ماشین پیاده شد و رفت زنگش زدم که من تنها نمیتونم گفت یا میایی فلان جا دنبالم یا دیگه کاریت ندارم رفتم باز گفت بیایی جای دیگه آنقدر منو می‌شوند بعدم ریلکس گفت میخواستم ترست بریزه

من نامزدم بلایی سرم آورد که تنها بشینم تو خیابون دعوا سوری راه انداخت از ماشین پیاده شد و رفت زنگش ز ...

یا ابولفضل 

والا چیه اعتقاد نداری گیر نده .

اعتقاددارم امانه واسه اینطورچیزمضخرفی یعنی زن انقد بدبخته که بخاطریه اتفاق غیرعمدی بایدنذرکنه که شوهرش دعواش نکنه😐

دورت شلوغ.... پشتت خالی .. میدونی که؟!:)