2777
2789
عنوان

سرطان سینه

996 بازدید | 25 پست

عمه ام سرطان سینه داره که خیلی پیشرفت کرده بود متاسفانه دکترها مجبور شدن سینه اشو ببرن😢 ولی دکتر گفته باز هم نیاز به شیمی درمانی داره خیلی نگرانش هستیم چون خیلی واضح نمیگن چی شده که نیاز داره بازم به شیمی درمانی یعنی امکان داره به جاهای دیگه هم بزنه ؟؟؟

عزیزم منم عمه م کامل سینه شو ورداشتن تازه درمانی تموم  شده سرطان سینه باید شیمی درمانی و پرتو درمانی شه کدوم دکتر عمل شدن؟جواب پاتولوژیش چی اومد ؟

بند دل منی.. بی شک تو جان منی..میخواهم کاری کنم تا تمام طفل های این سرزمین سراغ شادی را از تو بگیرند❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر صفا  زیاد اطلاعات نمیدن اخلاقای به خصوصی دارن

کلا همه همینجوری تمام دکترا

عزیزم احتمالا ۸جلسخ شیمی درمانی شه و بستگی به نظره دکترش و تعداد غده هایه سرطانی داره بعد دیگه پرتودرمانی از نظر من پرتوش رو بره فکر میکنم عمه م رفت بیمارستان امید یا هم کلینیکه امید پیش دکتره فدوی واقعا عالیه اصلا پرتو اذیت نشد خیلی عادی می‌رفت و میومد فقط روحیه و تغذیه باید خوب سه 

بند دل منی.. بی شک تو جان منی..میخواهم کاری کنم تا تمام طفل های این سرزمین سراغ شادی را از تو بگیرند❤
وای با ی بچه😱

اره متاسفانه کمکم کارایع بچگونش شروع شده گفته به برادرشوهذم که بریم کنسرت ردیف جلو هم بلیط بگیر ولی طوری بلیط بگیر که پیشه من نشینی و تو چند تا صندلی ازم فاصله داشته باشی  در این حد بچس

اره متاسفانه کمکم کارایع بچگونش شروع شده گفته به برادرشوهذم که بریم کنسرت ردیف جلو هم بلیط بگیر ولی ...

وای چقد زود شروع شد تازه اولشه ها من دیدم ک چی،شدع بعد ازدواج خیلی سخته با ی بچه طرف بودن

وای چقد زود شروع شد تازه اولشه ها من دیدم ک چی،شدع بعد ازدواج خیلی سخته با ی بچه طرف بودن

اره خیلی برادر شوهرم خیلی اشتباه می‌کنه من خودم الان پنج ماهه ازدواج کردم مثه چی پشیمونم که چرا همچین کاری با خودم کردم اونوقت این بچه خیلی حرکاتش بچه گانه البته گناهی ندارم مقصر اطرافیانن