2777
2789
عنوان

سرد شدن رابطه

4073 بازدید | 32 پست

سلام خانما من مشکل فیزیکی ندارم باشوهرم یعنی دعوامون نمیشه بحث نداریم اما واقعا حرفی برای گفتن نداریم مثلا من کلی با ذوق چیزی براش تعریف کنم فقط گوش میده بعد ۳ سال هنوز نمیتونه از اسم داییامو بشناسه خیلی دوسم داره کلی دوست دارم قربونت برم میگه اما نمیدونم چرا روی این چیزا بی توجه.یا حرفی که کلا میزنه از شرکت صحبت میکنه از همکاراش .اصلا نمیگه فلان چیزو بپوش فلان کارو کن خوشم میاد هر چی بپوشم میگه چه خوشگل شدی انگار خنثی .چی کارش کنم؟هیچ مشکل دیگه ای نداریم مثلا مالی همه پولاش دستمه خانوادش کاری ندارن .الانم میگه همش سرت تو‌ گوشیه منم میگم خب کمبود دارم باید یه جور جبران کنم .

بیام بگم فلان جا دعوا شد اینجوری اونجوری انگار براش جالب نیست بی توجه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا رو شکر ک همسرتون

ب شما و انتخاب هاتون اعتماد دارن و قبولتون دارن ...☺️

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

شوهرمنم مثل شما خيلي خنثي ارايش بكنم نكنم فرقي نداره براش تازه بي ارايش خوشحالتره

از خرفاي خاله زنكي هم خوشش نمياد منم نميگم 

دركل مردخوبيه

خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد

خیلی بده مثلا بگم حبیب داییم میگه کدوم باید کلی ادرس بدم یادش بیاد .کم حرفه اما مخ ادمو با حرف شرکت واقعا برای من یا خانوادم اینکه دستگاه چطور کار میکنه یا وزارت کار چطوره خیلی مهم نیست که ۱ ساعت حرف بزنیم

اى خواهر اگه اينا بده پس شوهر من همه اينا رو داره تازه يعباى ديگه اى هم داره مثلا 

اصلا هم قربون صدقم نمى داره ١١ ساله ازدواج كردم تا حالا شايد  فقط٢٢ بار منو با اسم صدا كرده  اصلا نگام نمى كنه كه بگه لباست خوبه يا بده ....

ولى خدا رو شكر از خييييلى ها زندگيم بهتره  از جمله خواهر هاى خودم كه همسراشون تمام اين كار ها رو براشون انجام مى دن 😊

برا خودت سرگرمى درست كن خوش باش هرچى دوس دارى بپوش هركار دوست دارى بكن از آزاديت لذت ببر❤️

https://eitaa.com/banoi553   حمایت کنید لطفا 😘 دستتون رو روی لینک نگه دارید آبی که شد بازش کنید💞