2777
2789
ميان عشاير بختياري يكي از رايج ترين نوع تفال يا فال گرفتن كه معمولا افراد مسن حالا يا توسط مردان و ي ...

ببین اینو خوندم هزاربار ولی چیز دقیقی نمیگه خوب در نمیاد باید یکی توضیح بده

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی حالت های مختلف داره.الان که دارم فکر میکنم واسه من یه نخود باقی موند گفتش خداس و خیلی خوبه.

ن اینا ک تو نت گفته الکیه فقط ۵تن و دوازده امام و نوح نبی الله رو ک گفته درسته.

من بابام همین فال نخود میگرفت هر کس یه چی گم میکرد یا یه نیتی داشت زنگ میزد براش فال میگرم همینجوری ک میگین ..مثلا میگفت. چیزی ک گم کردی پیدا میکنی خوبه زیر چیزی گذاشتی یا میگفت گیرت نمیاد کسی برداشته اینجوری واقعا هم راست میشد ..ولی الان فوت شده دیگه

من بابام همین فال نخود میگرفت هر کس یه چی گم میکرد یا یه نیتی داشت زنگ میزد براش فال میگرم همینجوری ...

من بلد نیستم تفسیر کنم فقط ردیف اول رو میدونم مثلا" 5تن دراومد اما بقیشو نمیدونم 

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩
من بلد نیستم تفسیر کنم فقط ردیف اول رو میدونم مثلا" 5تن دراومد اما بقیشو نمیدونم 

من یادمه همون نه تا ک میومد بابام میگفت نه نبی الله خیلی خوبه یا یه چی میومد میگفت صبره یکی میگفت پس فال داره از اول میگرفت