2777
2789
عنوان

میوه خشک صادراتی هانان

| مشاهده متن کامل بحث + 18655 بازدید | 100 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بسته بندی چقدری بگذارم برات آرزو جان؟ 

نيم كيلويي عزيزم.عزيزم فقط يه چيزي... قصد جسارت ندارم... من از خيلي جاها ميوه خشك گرفتم ولي ١،٢ روز كه بيرون بودن كرم ميزدن... فقط تواضع اينطوري نبوده تا الان. اينم نميزنه؟  

البالو هاتون چطوريه؟ من دوست دارم خشك خشك باشه... البالو خشك هاي بسته بندي خيس هستن... انگار يه مايعي ميزنن بهش.. مال شما خشكه خشكه،؟

نيم كيلويي عزيزم.عزيزم فقط يه چيزي... قصد جسارت ندارم... من از خيلي جاها ميوه خشك گرفتم ولي ١،٢ روز ...

آرزو جون داستان میخونم برای بچه ها که بخوابم،  بعد برات میگم که چی میشه که مال تواضع نمیزنه... 

برای همکاری در فروش در واتسپ به این شماره پیغام بدهید:09353525425                          
نيم كيلويي عزيزم.عزيزم فقط يه چيزي... قصد جسارت ندارم... من از خيلي جاها ميوه خشك گرفتم ولي ١،٢ روز ...

آرزو جان ببخشید، داستان رو خوندم. 

عزیزم میوه خشک زود خراب میشه و باید حتما در یخچال نگهداری بشه. 

اگر میوه خشکی خراب نشد، میتونیم مطمئن باشیم که از مقدار بسیار زیادی گوگرد استفاده کرده. 

ما خودمون بعد از تولید حتما بلافاصله محصول رو توی دمای 4 درجه میگذاریم وگرنه خراب میشه. 

عزیزم ما چیزی به آلبالو ها نمیزنیم با این وجود یک کمی چسبونکیه  

خود آلبالو اینطور میشه بعد از خشک شدن

در واقع رطوبت خیلی کمی که داخلش مونده، کم کم میاد به سمت بیرون و یک کمی چسبناک میشه. ما اصلا چیزی بهش نمیزنیم.   

اهاااااااا.... چه جالببب. ممنون. البالو هاتونو هم ميشه بگين،

خواهش میکنم.

آره کلا کار جالبیه، میوه خشک  

من البالوهاتون بذارم جلو افتاب خشك خشك ميشه؟ من فقط خشك خشكشو دوست دارم

یک پیشنهادی دارم که شاید باورش نکنی  

اگر دوست داری سفت و خشک باشه

میتونی از تو یخچال برداری و کم کم استفاده کنی...   

چون توی یخچال هم کاملا خشک میشه و سفت. 

دقيقاً.  عزيزم خصوصي ادت كنم؟

بله، ممنون میشم

من بعد از دو سه سال دوباره برگشتم به  نی نی سایت، کمی ناواردم که البته  به زودی حلش میکنم.