2777
2789
عنوان

شوهرموجی روانی دیوونه بنگی من

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 51 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یبار پرسیدی چته جواب نداد اهمیت نمیدادی دیگه اونجوری میفهمید برات مهم نیست

فدات بشم

نمیتونم

رومخمه

هرکسی یه لمی داره

میدونه دقیقا من چجوری میریزم بهم

از عمد اینجوری میکنه

خداجونم بابت تموم چیزایی که بهم دادی ویه زندگی عالی ممنونتم❤️❤️❤️
یا خدا ببخشیدا شما که موجی تری چرا نمک و ریختی رو غذا؟

موجی نیستم

به مرد ردنمیدم

از صبح 

منتظرش باش

خونه روتمییژ کن به خودت برس

با بوسه استقبالش برو

بیاد بشینه خوب حرف بزنی یهو بگیرتش

من دستام بلرژه بیام تواتاق گریه کنم بعد بره راحت غذاشو بخوره بره باشگاه؟زیادیش نمیکنه

باید غذاشو میریختم دور

عزیزم تو که رو مخ تری،از بیرون اومده چت کردی بهش چته چته؟خب چیزی بود خودش میگفت،هر سوالی رو یکبار بپرسید خانما،یکبار بگید چیزی شده عزیزم؟جواب نداد مدام تکرار نکنید،خودش آروم میشه میگه،یکبار بگید بیا سفره پهنه،نیومد مدام تکرار نکنید و قهر نکنید،یکبار بگید فلان کار رو بکن،کر که نیستن همون بار اول میشنون اگه بخوان انجام میدن،دلیل عصبانیتشون هرچی باشه با چت کردن شما بهشون بدتر میشنا!!!!محل نذارید تا آروم بشن،

فدات بشم نمیتونم رومخمه هرکسی یه لمی داره میدونه دقیقا من چجوری میریزم بهم از عمد اینجوری میکنه

میدونم چی میگی منم حرص میخورم الکی بره تو خودش بعد بگم چته هی بگه هیچی . ولی خیلی خودمو کنترل میکنم . مردا کلا رو اعصابن . بیخیال . خودتو پیر نکن

مینا قری هستم
فدات بشم نمیتونم رومخمه هرکسی یه لمی داره میدونه دقیقا من چجوری میریزم بهم از عمد اینجوری میکنه

خب توام نقط ضعف نشون نده که اونم سو استفاده کنه اتفاقا تامیتونی اهمیت نده به این کاراش

اینقد خودتو حساس نشون دادی اونم قلق دستش افتاده دیگه ... من خودم فقط یکبار میپرسم چیزی شده نود درصد مواقع هم میگه نه منم دیگه هیجی نمیگم و ریلکس به زندگی ادامه میدم 

دو سقط و یک دنیا حسرت و دلم که هرگز آرام نخواهد شد...

عزيزم.شما هم سعي كن خودتو كنترل كني.نميگه كه نگه.بيخيال بگير خودتو.الان اين كار شما كه ازون بدتره.عصبي شدن يك مشكله.افراد عصبي بجاي اينكه سعي در حل مشكل خودشون داشته باشن از ديگران توقع دارن كه بخاطر اونا كاري رو انجام بدن،مراعات كنن،گذشت كنن،ولي عزيزم شما اول بايد از خودت شروع كني،چرا پيله ميشي بهش؟بزن به بيخيالي.بهش بگو من يبار ازت ميپرسم جواب دادي كه دادي،ندادي هم ديگه ازون به بعد برام مهم نيس.

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
عزیزم تو که رو مخ تری،از بیرون اومده چت کردی بهش چته چته؟خب چیزی بود خودش میگفت،هر سوالی رو یکبار بپ ...

وای خدا

چرا اینقدر ما زنا باید کوتاه بیایم؟

به خدا من توعام وخاص از بس به همسرم میرسم زبون زدم

خدا میدونه من چیکارا نمیکنم براش

😢😢😢😢

من اعصاب ندارم

خودش میدونه

نمیتونم زیر بار زور برم

محبت میکنم

ولی کسی نباد رومخم بره

برا چی وقتی اینقدر زحمت کشیدم بیاد پوزخند بزنه وعلنن بره رومخم؟مگه کاری کردم؟مگه لجبازی کردم؟به خدا ازعمد اینجوری میکنه