2777
2789
عنوان

گوشی گوشی 🤳🤳

996 بازدید | 40 پست

دوستان یه سوال دارم ...من از گوشی و مدلش چیزی نمیدونم ولی شماهایی که آگاهی دارین میخاستم بدونم گوشی  A7سه سال کارکرده نهصد تومن بخرم گرونه 

و سوال بعدی اینکه اگه نو بخرم‌در حد یه تومن چه گوشی خوبه ...ممنون دوستتون دارم

خدایا شفام بده ...حق من این نیست...تو رو به امام رضا قسم شفا بده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

a7 گثشی خوبیه

ولی با سه سال کار کردن قیمتشو خیلی بالا میگه

والا من گوشیای دستمو نهایتا یه سال تمیز و خوب نگه میدارم بعدش کم کم شروع میکنن به زشت شدن از لحاظ ظاهری

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         

نخری. کارکرده نخر اصلا. هنگه همش. تو رنج 1 تومن فقط هواوی . من 4 تا گوشی ازش دارم. باور کن عالیه. جدی میگم . 

فک نکن چینیه.. هواوی تو کل دنیا ترکونده. کسی که میگه بده تاحالا گوشی های هواوی دستش نگرفته فقط چون چینیه میگن بده.

من 4 امین گوشی از هواوی رو همین 3 هفته پیش گرفتم. عالیه شک نکن. زیاد هم گوشی داره تو رنج 1 تومن

a7 گثشی خوبیه ولی با سه سال کار کردن قیمتشو خیلی بالا میگه والا من گوشیای دستمو نهایتا یه سال تمیز ...

ظاهرش فوق العاده تمیز بوده

نخری. کارکرده نخر اصلا. هنگه همش. تو رنج 1 تومن فقط هواوی . من 4 تا گوشی ازش دارم. باور کن عالیه. جد ...

من نمیشناسم مدلاشو 

سامسونگe1 بگیرید...۹۹۰ هستش....منتظرپایین اومدن قیمت نباشید....هرچی میخواید بگیرید ظرف ۲ هفته اینده ...

آره اونم گفت

سامسونگe1 بگیرید...۹۹۰ هستش....منتظرپایین اومدن قیمت نباشید....هرچی میخواید بگیرید ظرف ۲ هفته اینده ...

گوشیش خوبه

اصلا گوشیه دست دوم نخر به درد نمیخوره. اندازه پولت خرید کن ولی نو بخر تا هم لذت نو بودنش رو ببری و ه ...

با پول من میشه گوشی خوب خرید