2777
2789

این عکس نیمرخه

چجوری بگیم وقتی بین پاهاش معلوم نیس

لبــــانت سیـب ممنوع بهشتی🍎تو زیبایی و دور از هرچه زشتی☀️بــرای بــــردن غــــم از دل من بخند ای دختر اردیــــبــهشتی🌸🌼🌹

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دکترت احتمالی نگفت؟منم الان بیمارستانم ک انجام بدم گفته دو میاد دکتر سونوگراف مجبورم بشینم

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
به شكمش ميخوره پسر باشه

غلاغ منم ساعت دو میرم😭😭😭

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
این عکس نیمرخه چجوری بگیم وقتی بین پاهاش معلوم نیس

از زاویه دنبالچه و کشاله ران. یا از مدل جمجمه. بعضیا میگفتن میتونن. بین پاهاش معلوم باشه ک خب معلوم میشه

کنار تو درگیر آرامشم . . .
به سلامتي كاشكي دوقلو باشه😍😍😍😍😍

نه یدونست مطمئنم.دعا کن همه جی خوب باشه.میام تاپیک میزنم😢😢

وااااااااااااای امضات 😂😂😂😂😂😂

خخخخ😁

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز