سلام، واقعا سر در گمم که چی باید بخورم و.چی نخورم،الان هفته 19 هستم، یه دوره ویار بد داشتم،یعنی از هفته 6 تا همین دو روز پیش داشتم میمردم از تهوع و.استفراغ، هنوز هم شبها حالم بده، به بوها هم حواسم، نمیتونم غذا بپزم از بو حالم بد میشه،دوست دارم دوغ بخورم میان نخور ورم میکنی، هندوانه و بعضی میوه ها اذیتم میکنن و حالم بد میشه،شیر اصلا نمیتونم بخورم، میترسم واسه بچه هیچ غذایی مفید نمیخورم تو.رو.خدا بگیر چی کار کنم؟ تازه هنوز حرکت بچه رو.هم حس نمیکنم
الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
برای حرکت بچه زوده دوغ اگع دوس داری خودت با ماست ترش درست کن و نمک نزن برای تغذیه ات هم حتما با دکتر مشورت کن منم ویار دارم و نمی تونم بجز نون و پنیر چیزی بخورم اما دکترم بهم مکمل داده
اینم بگما درسته که تغذیه خیلی مهمه ولی شما اگه چیزی هم نخوری اون جوجو خودش از بدن شما غذاشو میگیره مهم اینکه خودت بی حال وکسل نشی از غذا نخوردن وگرنه جوجو جاش امنه
منم مکمل گرفتم،اما به محض خوردن حالم بد میشه،پاسخ همین دکتر گفت نخور،الان فقط قرص آهن و بکمپلکس و فو ...
منم وقتی دارو می خورم حالم بهم می خوره امتحان کردم توی تخت موقع خواب دارو هامو می خورم و سریع دراز می کشم طوری نمی شم دیگه تو هم امتحان کن روز یکی دوتا دونه بادوم ایرانی هم بخور خخخخخخخخخیلی عالیه مواد مغذی زیاد هست اما برای کسایی که مثل ما ویار شدید دارن نمیشه مثلا بگب آب میوه بخور یا کباب بخور چون واقعا امکان پذیر نیست