2821
2789
عنوان

پشیمونم

188 بازدید | 10 پست

خواهرشوهر بیشعور بیخودی با منو شوهرم دعوا کرد هرچی دلش خواست بارمون کرد و اونجا به خواسته بقبه گفتن هیچی نگو سکوت کردم

بعداز چندین ماه اومد عذرخواهی بهش گفتم ظاهرا شاید ببخشم ولی ته قلبم نه

الان پشیمونم از کاراش یادم میاد پشیمونم کاش میگفتم نه نمیبخشم 

یه ادم روانیه باهمه دعوا میکنه اخری میگه ببخشید عصبی بودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخودی دعوا کرد یعنی دیونه است بی دلیل پریدب شما ؟؟؟

اره بخدا

یسری رفتارهای عادی منو واسه خودشدیجور دیگه تفسیر میکنه 

مثلا میگه خونمون کیک بوده مهمونا داشتن میخوردن یکیشون ب اون یکی گفته نخور ترشت میکنه

بااون نفر دعوا کرد که توجرا اینجوری گفتی

یعنی که کیکای من بدرد نمیخوره😐

اره بخدا یسری رفتارهای عادی منو واسه خودشدیجور دیگه تفسیر میکنه  مثلا میگه خونمون کیک بوده مه ...

خب پس مشکل داره 

همون ازش دور باشی بهتره 

بانک گفتی بخشبدیش دیگ اشکال نداره ازین ب بعد مهمه

این نظر منه اگر مخالفی و اماده بحث ، متاسفم من اصلا حوصله بحث ندارم پس ریپلای نکن 
پشیمونم چرا بعدش شوخی و خنده میکردم عادی جلوه دادم قیافه نگرفتم انقد ک ساده و احمقم

منم خیلی پشیمونم😧از اینکه متل احمقا حرف میزدم اونا باهام حرف نمیزدن ولی من شروع میکردم ب وراجی نظر میدادم نظر میخواستم الان مݭل سگ پشیمونم الان فقط سلام علیک تمام 😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😢😢😢😢😢

مامان فدات شه😍😍💅👒👑👠💄💙💙👪
بخاطر اینکه برادرش ببخشش ازمن عذرخواهی کرده وگرنهدپرروتر ازیناس

بهرحال همه نوع رابطتتو کم کن ی مشاور خیلی معروف میگف برخوردهای طرف مقال اگه باهات بد نشانه ضعف رفتاریه تو  تو هرجور خودتو نشون بدی اونا با همون شمشیر سمتت میان و سواستفاده میکنن رابطه کلامی رابطه رفت و امد و دیدن و خیلی کم کن بقول مامانم سوال کردن جواب بده و هر حرف زوری میزنن با خنده جوابشونو بده 

مامان فدات شه😍😍💅👒👑👠💄💙💙👪
2824
2823
2791
2779
2792