2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله. دختر خالم و عروس یه خاله دیگم.

دخترخالم همه فهمیدن با شکم گنده حاملس ب روی خودش نیاورد تو عروسی گفتن بارداری؟ گفت نه. چندماه نشده بچشو زایید.

عروس خالم داشت طلاق میگرفت پسرخالم بزور اونکارو باهاش کرده بود ک دختره بیچاره طلاق نگیره وقتی فهمیدن بارداره عروسی گرفتن دختربیچاره خیلی خجالت میکشید

خب پس عروسی و گرفتن

آره دیگه. میفهمن طرف بارداره عروسی میگیرن دخترخالم که انگار نه انگار حاملس (چون 15سال قبل خیلی عیب بود)

ولی عروس خالم چندسال قبل بود و خیلی معذب بود همه میدونستن مقصر پسرخالمه میگفتن خودتو ناراحت نکن. بچه غریبه ک نیست بچه شوهرته دیگه

اره عروسی هم گرفتیم مادرشوهرم که خیلی خوشحال بود .مامانمم چندروزی سرسنگین بود ولی بعدش کنار اومد با ...

شما چندسالتونه؟برای ماهمه خوشحال شدن ولی عروسی و دستشون بستس....همش میترسم نگرفتنش بعدا یجوری بشه تو بحثی چیزی سرکوفت بزنم به شوهرم

برامنم همین شد..ولی چون بابابزرگ شوهرم فوت کرده و سال نشده نمیتونیم عروسی بگیریم خیلی توش موندم &nbs ...

آها پس شما الان تو عقدی و بارداری. خوش بحالت مواظبش باش. برا منم دعاکن نی نی سالم خدا بهم بده دختر یا پسر هیچ فرقی برام نداره  

شما یه ماه عسل برو با یه جشن کوچولو بگیرین قبلش بخاطر بابابزرگت

آها پس شما الان تو عقدی و بارداری. خوش بحالت مواظبش باش. برا منم دعاکن نی نی سالم خدا بهم بده دختر ی ...

انشالله خدایه نی نی سالم و ناز بهت میده خواهری...نمیدونم چیکار کنم همش دارم غصه میخورم

انشالله خدایه نی نی سالم و ناز بهت میده خواهری...نمیدونم چیکار کنم همش دارم غصه میخورم

آمین مرسی عزیزم.

غصه نداره که باهاش کناربیا. کجا نوشته حتما باید یکسال صبر کرد برای مراسم عروسی گرفتن. شرایط شمارو همه میدونن بنظرم و کسی ناراحت نمیشه. خودت مطرح کن و بگو زودی عروسی بگیریم بریم سرخونه زندگیمون. قبول میکنه همسرت، اگه هم قبول نکرد بگو یه مراسم کوچک ک بتونی لباس عروس بپوشی و اتلیه بری و ... بعدش برید ماه عسل. لباس عروس بپوش گلم حتما ک بعدن پشیمون نشی