خاله_الی1 مدیر عضویت: 1396/03/25 تعداد پست: 4560 عنوان خوشگل های چادری بیاین | مشاهده متن کامل بحث + 5189 بازدید | 38 پست خانما کش چادر چطوری بدوزم که قشنگ وایسه انگار همش دو دو طرفش میفته رو هم بالای سر مثل گوش میشه اولین باره میخوام خودم بدوزم اگه قلقشو بلدین بگین 1397/04/28 | 09:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خاله_الی1 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/25 تعداد پست: 4560 چادرم از ایناس که یه تیکه جلوش جدا دوخته هست
سوشیانس19401 عضویت: 1392/08/06 تعداد پست: 7145 تقریبا نیم سانت از لبه چادر فاصله بده از دو طرف هم بنداز نزدیک گوشت بالاتر بدوزی بد دیده میشه لایک به امضات
یاسان4 عضویت: 1389/01/24 تعداد پست: 35952 چادرم از ایناس که یه تیکه جلوش جدا دوخته هست فرقی نمیکنه هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
fatemesadst عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 2789 😡این چه عکسیه؟؟؟؟اصلاازاین عکسا خوشم نمیاد این دو قلو های خوشگل و ناز و تپل تو دل من چیکار میکنن؟؟؟😒شوخی کردم. ..😊خوش اومدین عزیزای مامان😗😍😍😍😗خدایاااااااا شکرت....عاشقتم....شکرت😍😍😍
خاله_الی1 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/25 تعداد پست: 4560 اصلا کله ی من مشکل داره انگار هر کار کنم یه ذره رو دیگه داره که تیز وایسه😭😭😭😭😭😭
یاسان4 عضویت: 1389/01/24 تعداد پست: 35952 😡 این چه عکسیه؟؟؟؟ اصلاازاین عکسا خوشم نمیاد تو همچین تاپیکی بی ادبی هم هست هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
خاله_الی1 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/25 تعداد پست: 4560 اصلا نگهداری چادر بلد نیستم بقیه سال تا سال رنگ چادر تکون نمیخوره من هر کار کنم یه ذره چروک داره زودم رنگ مشکیش میره
fatemesadst عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 2789 تو همچین تاپیکی بی ادبی هم هست اینکار مسخره کردن چادر وچادری هاس.خیلی کفری میشم اینجورچیزارومیبینم این دو قلو های خوشگل و ناز و تپل تو دل من چیکار میکنن؟؟؟😒شوخی کردم. ..😊خوش اومدین عزیزای مامان😗😍😍😍😗خدایاااااااا شکرت....عاشقتم....شکرت😍😍😍
خاله_الی1 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/25 تعداد پست: 4560 دخترا بیخیال ما که برا حرف بقیه چادری نشدیم انقد تو دانشگاه دخترا از این عکس ها نشون میدن که چادری ها رو مسخره کنن من از سن کم چادری شدم دیگه به این چیز ها مقاومم
یاسان4 عضویت: 1389/01/24 تعداد پست: 35952 اصلا نگهداری چادر بلد نیستم بقیه سال تا سال رنگ چادر تکون نمیخوره من هر کار کنم یه ذره چروک داره زود ... اگه از بچگی چادری شدی که الان باید وارد باشی .چادرا همه چروک میشه .موقع خرید جنس خوب بگیذ هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
zizibanooo عضویت: 1397/02/27 تعداد پست: 332 خانمای چادری، تو این گرما با چادر مشکی اذیت نمیشین؟؟!! نه عزیزم،اذیتم بشیم چون دوسش داریم اهمیتی نداره،مثل خانومایی که بسختی کفش پاشنه بلند میپوشن،اذیت میشن ولی چون دوسش دارن تحمل میکنن میشه خواهش کنم واسه حاجتم یه صلوات بفرستید،ممنونم💐
یاسان4 عضویت: 1389/01/24 تعداد پست: 35952 نه عزیزم،اذیتم بشیم چون دوسش داریم اهمیتی نداره،مثل خانومایی که بسختی کفش پاشنه بلند میپوشن،اذیت میش ... همینطور قبل رفتن بیرون دو ساعت جلو آینه به سشوار کردن ومیکاپ میپردازن و زحمتشو به جون میخرن .😁 هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
خاله_الی1 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/25 تعداد پست: 4560 اگه از بچگی چادری شدی که الان باید وارد باشی .چادرا همه چروک میشه .موقع خرید جنس خوب بگیذ اره همین جدیدا اصلا جنس خوب گیرم نمیاد اول مهر یکی گرفتم مامانم میگه مال تو نیست خیلی کهنه س
قلابـبافی عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 4211 اصلا نگهداری چادر بلد نیستم بقیه سال تا سال رنگ چادر تکون نمیخوره من هر کار کنم یه ذره چروک داره زود ... اول اینکه دقت کن همون موقع خرید جنس خوب بخریبعدشم شاید خیلی بیرون و تو آفتاب هستی که زود رنگش میره ویدیوهای آموزش قلاب بافی گفتن حذف کنم لینکو