2777
2789
عنوان

تورو خدا کمک کنید

96 بازدید | 10 پست

من ۱۹ سالمه تنبلی دارم بعد از ۴ ماه اقدام باردار نشدم

ماه اول با شبی یک متفورمین با ۵ تا کلومفین یک امپول اچ ام جی فولیکولم ۱۵

ماه بعد با شبی دوتا کلومفین ۲ تا اچ ام جی متفورمین فولیکولم ۱۶.۵

ماه سوم باشبی ۲ لتروزول ۴ تا اچ ام جی متفورمین فولیکولم ۱۶.۵و۱۱ 

ماه چهارم با شبی ۳تا لتروزول و ۴ تا اچ ام جی و متفورمین بدون فولیکول

حتی دکترمم تعجب کرد کسی بوده مثله من باشه اگه فولیکول نداشته باشم باید چطور درمان کنم باردار بشم فعلا مدروکسی داد وریود که شدم برم پیشش تورو خدا اه چیزی میدونین بگین دارم دیونه میشم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم آزمایش ذخیره تخمدان دادی؟ تو سونو آخر مایع آزاد مشاهده نشده؟

عزیزم تنبلی دارم ازمایش رو پارسال دکتر واسم نوشت گفت اقدام کن وگرنه چون سنم کمه فعلا بچه نمیخواستم

ماه پیش روز ۱۱ رفتم دوتا فولی ۱۱ و ۱۶.۵ بود تو دوتای تخمدونام ولی ابن دفعه اصلا گفت هیچی نمیبینم هم ینو داخلی کرد هم رو شکم

شاید تخمک رو خیلی زودتر از سونو آزاد کرده باشی به خاطر همین دیده نشده

نمیدونم رو ۱۰ رفتم سنو ولی بخدا روز ۸  خیلی ترشح سفیده تخم مرغی و چسبی بدون بو داشتم وتخمدونامم خیلی تیر میکشید واینکه این ماه روز ۶ پاک بودم

ممکنه اگه ازاد شده باشه دکتر متوجه نشه

عزیزم اگه آزاد شده باشه تو جواب سونو میزنه مایع آزاد در لگن مشاهده شده.

همکار من دقیقا مثل شما روزی که سونو رفته بود بهش گفتن فولیکول خوب نداری این ماهو از دست دادی اقدام نکن ولی اون اقدام کرد همون ماهم باردار شد وقتی سونو بارداری رفت دکتر حساب کرده بود همون اولین روزای بعد پریودش باردار شده بود 

قدر زندگیمو بیشتر می‌دونم خدایا شکرت برای وجود پسرم ❤️
عزیزم اگه آزاد شده باشه تو جواب سونو میزنه مایع آزاد در لگن مشاهده شده. همکار من دقیقا مثل شما روزی ...

دکترم که نگفت مایع ازاد میبینم 

تورو خدا از ته دل برام دعا کن منم باردار باشم خیلی حال روحیم خرابه تا بچه میبینم اشکام سرازیر میشه

عزیزم درکت می کنم منم مثل شما تنبلی دارم بهترین کار اینه که ورزش کنی از وقتی پریود شدی تا ۱۵ روز فقط گرمیجات بخور کاچی درست کن زنجبیل و دارچین دم کن بخور الهی که خیلی زود مادر میشی اصلا نگران نباش برای منم دعا کن

قدر زندگیمو بیشتر می‌دونم خدایا شکرت برای وجود پسرم ❤️
عزیزم درکت می کنم منم مثل شما تنبلی دارم بهترین کار اینه که ورزش کنی از وقتی پریود شدی تا ۱۵ روز فقط ...

عزیزم انشالله دامن هردومون سبز بشه

مرسی از حرفات یکم اروم شدم