2777
2789
عنوان

درد کف پا😓

6239 بازدید | 12 پست

بچه ها ازدیروز تاحالا یه گوشه از کف پام خیلی درد میکنه دردش جوری نیست ک همینجوری درد کنه وقتی فشارش میدم یا راه میرم درد میکنه وای اصلا نمیتونم پامو بزارم رو زمین از بس درد میگیره به جاییم نخورده

نمیدونید چیکار کنم تاظهر خوب بشه 😭

دقیقا اینجاس ک تو عکس با قرمز کشیدم پاشنه پامم نیست

اینجا بپرسید

کانال آموزشی طوبای سلامت
@Tobag
لینک گروه:پرسش و پاسخ طوبای سلامت
https://t.me/joinchat/C1CQL0H76ut7rfx1gZxx-A
کانال جوابها
@tobayesalamat
کانال درمان شدگان
@vgghhtoba
توزیع موادارگانيک
@tobaaaaaaaaa110

https://t.me/joinchat/AAAAAEMO_WtGQq_A5fGl8Q

همیشه ۱۸ساله هستم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام کف پات صاف نیس؟؟؟

یعنی چه جور درد میکنه؟؟؟یه جوریه که نمیتونی راه بری....

اگه اینجوریه بگو تا بهت بگم چیکار کنی فقط اینکه فعلا به پات زیاد فشار نیار سعی کن به یه جایی تکیه کنی راه بری...

جواب سوالمو بده بعد بهت میگم چیکار کنی خوب شه...منظورم اینه که بگو تا چه حد درد میکنه...نمیتونی راه بری؟؟

دست از طلب ندارم تا کام من برآید/یا جان رسد به جانان یا جان ز تن در آید
سلام کف پات صاف نیس؟؟؟ یعنی چه جور درد میکنه؟؟؟یه جوریه که نمیتونی راه بری.... اگه اینجوریه بگو تا ...

سلام نه صاف نیست دردش جوری نیست ک برفرض نشستم فشاریم روی پام‌نیست درد بکنه

وقتی راه میرم یا همون نقطه تو عکس ک فشار میدم درد میکنه 

موقع راه رفتنم یا باپنجه راه میرم یایه جوری ک روی اون نقطه فشار نیاد همش خیلی بد راه میرم

سلام نه صاف نیست دردش جوری نیست ک برفرض نشستم فشاریم روی پام‌نیست درد بکنه وقتی راه میرم یا همون نق ...

آخخ...پس خیلی سخته راه رفتنت...چن وقته؟؟؟دوتاش درد داره؟؟؟

به نظر من یه سر برو دکتر...شاید مثلا ضربه ای چیزی بهش خورده یا مثلا رگ به رگ شده  ورم نکرده یا کبود نشده؟؟؟یه عکی بفرست از پات اگه میخوای...

اگه نمیخوای بری دکتر این کارا رو که میگم بکن...سعی کن زیاد راه نری....همین الان برو توی یه کاسه آب ولرم پاتو یا پاهاتو بذار بعد روش آبلیمو طبیعی خیلی کم بریز همینطور ماساژ بده یه ساعت...درد هم بگیره اشکال نداره...

اگه این جواب نداد برو باند بخر بعد یه کم روغن شترمرغ یا حالا روغن ترجیحا روغن شترمرغ بهش بمال بعد تا دوسه روز بانده رو باز نکن سعی کن راه نری...

عصا استفاده کن تو خونه که پات درد نگیره اگه دوست داری 2 تا عصا بخر بگیر بالا پاتو...

دست از طلب ندارم تا کام من برآید/یا جان رسد به جانان یا جان ز تن در آید
سلام خوبین ببخشید علت درد کف پاتون چی بود منم از دیروز خود به خود دقیقا همین نقطه از کف پام درد گرفت ...

بعدش چطور خوب شد

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/