2777
2789
عنوان

بی خوابی دخترم

147 بازدید | 17 پست

دخترم دو سالو نیمشه خیلیییی کم میخوابه نمیدونم چیکارش کنم حدود سه هفته‌س ساعت هشت صبح بلند میشه و بازی و بازی تا ساعت سه و نیم چهار شب الان تازه خوابوندمش بزور خانومایی که تجربشو دارن میشه کمک کنن؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
2804

به موقع نمیخوابه و باعث میشه خوابش بپره. منم با پسرم مشکلی که دارم اینه که اگه ساعت ده و یازده شب نخوابید پدرمو در میاره تازه بدش نمیاد که بیدار بمونه تا صبح. من به زور میخوابونمش

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هاییدارد. به میزانی که با سنت‌های الهیهمراه شوید، نصرت الهی را دریافتمی‌کنید و پیروزی دین خدا به دستشما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

شبا باید مجبورش کنی به خوابیدن. قلقش چیه؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هاییدارد. به میزانی که با سنت‌های الهیهمراه شوید، نصرت الهی را دریافتمی‌کنید و پیروزی دین خدا به دستشما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  
2805

تو این سن خیلی لجبازن. من پسرم به هر کاری متوسل میشه که نخوابه

اصلاااا نمیخوابه قلق قبلیش برا خوابیدن این بود شوهرم بغلش کنه الان اونطوریم نمیخوابه

خب باید یه قلق براش پیدا کنی. من پسرمو میذارم تو تخت میخوابه خودش اما همون گذاشتنش و راضی کردنش برای خواب بیچارم میکنه. دیوونه میشم ولی کوتاه نمیام. کل خونه رو تاریک میکنم تو اتاقش قصه بغل وعده دعوا تهدید ترسوندن تا بالاخره یکیش ج بده😂😂یه نی نی و ببعی هم داره تو تختش که میره بغل اونا

2801