2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید ؟😔

192 بازدید | 21 پست

بچه ها من خیلی وابسته و عاشق مامانم هستم

اونم همینطور بچه بزرگ خانواده هستم مامانم واقعا فداکاره مثل خیلی از مامانا همیشه مثل یه رفیق خوب کمکم کرده و از خودش زده واسه من بهترین هارو تهیه کرده و همیشه پشتیبان بوده همین الانشم داشتم تو یه مشکل سخت دست و پا میزدم باز به کمکم رسید البته چون خیلی زود ازدواج کرده خیلی هم جوونه ولی جوونیشم ریخته به پای من 

مشکل اینجاس من بروز احساستم نسبت بهش خیلی ضعیفه نمیتونم بغلش کنم یا حتی با وجود عشقی که بهش دارم بگم دوست دارم 

فاصله ی سنی کمی هم داریم ولی سختمه 

نمیدونم چطوری خوشحالش کنم چون دلم میخواد در مقابل خوبی هاش یه کاری واسه خوشحالیش کرده باشم..

چیکار کنم تا بدونه منم واسه خوش حال بودنش تلاش میکنم 

یا چطوری کلا ازش قدردانی کنم ؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همش افتادم بغل‌مامانم

بغلش کن و‌بوسش کن

۲۴مرداد رسما نامزد شدم💑💍 ۴ماهه نامزدم ❤😍🍓تیکرمم تیکر بارداری نیست😝تیکر عیده😆 دوس دارم عیدو تو فروردین انشالله عقده😩😩😩💒💐👰

منم نمیتونم بغل و بوسش کنم 😔

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

از من میشنوی تا هست قدرشو بدون این فرشته تکرار نشدنی رو 

از سر تا پاشو ۱۰۰۰بارم ببوسی کمه 

این عادتو بزار کنار و از فردا احساساتتو بروز بده که خدایی نکرده بعدا حسرت نخوری

تموم حرفات حرف دل من بود با اين تفاوت كه من تك فرزندم نميدونم اين حس چيه كه نميتونم احساساتمو بروز بدم نسبت بهش ٩ مرداد تولدشه تصميم گرفتم دوستاشو دعوت كنم خونه خودم واسش يه دستبند يا زنجير و پلاك بگيرم امروز ام أر اي دادم فردا ازمايش خون ميخوام بدم همش داره غصه ميخوره كه جواب ازمايشام خوب باشه مشكلي پيش نيومده باشه واسم دخترمم از ظهر برد پيش خودش كه من راحت به كارام برسم خدا حفظ كنه مادرامونو عزيزم 

انچه روشن بكند صبح مرا خنده توست
تموم حرفات حرف دل من بود با اين تفاوت كه من تك فرزندم نميدونم اين حس چيه كه نميتونم احساساتمو بروز ب ...

ایشالله که تنت سالم باشه و خدا مادرتو برات نگه داره عزیزم...کارخوبی میکنی وه بفکرخوشحال کردنشی ..ایولل....😊😊😊

😊زیادی خوب نباش داستان میشه😊
ایشالله که تنت سالم باشه و خدا مادرتو برات نگه داره عزیزم...کارخوبی میکنی وه بفکرخوشحال کردنشی ..ایو ...

مرسي عزيزم خدا عزيزاي شما رو هم نگه داره براتون 🙏😘

انچه روشن بكند صبح مرا خنده توست