2777
2789
عنوان

ی دکتر خوب

990 بازدید | 13 پست

سلام شبتون بخیروخوشی یه دکتر خوب میشناسین واسه درمان سیاتیک بهم معرفی کنید. دارم میمیرم ازدردش.😭

وچه بی رحم است کسی ک میداند باحرف خوب میکند حالی را ودریغ میکند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله دکتر محسنی مطبش تو سید خندان هست و شمارشو از بیمارستان مهراد بگیر

نتیجه گرفتین شما؟دکتر خوبیه

منم ده روزه گرفته دارم میمیرم.سه روز پیش رفتم داروخانه دکتره آمپول کترولاک زد بهم.امروزم یه متوکاربامول با یه دیازپام زد.خیلی خیلی بهترم.کمر و سیاتیک بیشتر مراقبتیه تا دکتری.استخر برو.ورزش دیسک کمر رو از نت ببین انجام بده

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
نتیجه گرفتین شما؟دکتر خوبیه

مادرم خیلی زیاد نتیحه گرفته

با اینکه جراح مغز و اعصاب و ستون فقراته ولی بر خلاف دکترای دیگه با جراحی مخالفه...مامیه من غیر از سیاتیک مشکل تنگی کانال هم داشت و با ورزش های این خوب شد دردش

گر نگهدار من آنست که من‌میدانم                                   شیشه را در بغل سنگ‌ نگه میدارد    
منم ده روزه گرفته دارم میمیرم.سه روز پیش رفتم داروخانه دکتره آمپول کترولاک زد بهم.امروزم یه متوکاربا ...

من کمرم مشکل ندارم فقد پامه چن ساله کشت منو ی بچه یساله ام دارم خیلی اذیتم. خیلی ام دکتر رفتم ولی افاقه نکرد.

از نت نکا کن.دقیقا هموناس که دکتر منم داده بود.بزن ورزش سیاتیک.ورزش دیسک کمر

اشتباه نکن درسته کمردرد نداری ولی عامل سیاتیک همون کمره.وقتی کانال تنگ میشه یا دیسک بیرون میزنه به عصب سیاتیک فشار وارد میکنه.ورزش مخصوص و استخر علاجه.فقط حواست باشه اگه پات بی حس و سِر بشه خطر داره.قرص ناپروکسن هم خوبه .ضررم نداره.البته باید چند وقت بخوری

من کمرم مشکل ندارم فقد پامه چن ساله کشت منو ی بچه یساله ام دارم خیلی اذیتم. خیلی ام دکتر رفتم ولی اف ...

ده روز بری استخر از اولت هم سالم تر میشی.فقط تو اب راه برو.منم کلی دکتر رفتم.بی فایده.فقط با ورزش و استخر اروم شد.زیادم استراحت نکن.ماهیچه ها ضعیف میشه.ورزش های کمر کلی هم خوابیده دارن.اونا رو انجام بده

از نت نکا کن.دقیقا هموناس که دکتر منم داده بود.بزن ورزش سیاتیک.ورزش دیسک کمر اشتباه نکن درسته کمردر ...

خب من تعجبم ام ار ای گرفتم  دکترا میگن مشکلی نیس تو ام ار ای تنگی کانال معلوم میشه دیگه تو ام ار ای نه؟

خب من تعجبم ام ار ای گرفتم  دکترا میگن مشکلی نیس تو ام ار ای تنگی کانال معلوم میشه دیگه تو ام ا ...

اره.معلوم میشه