2777
2789
اره اخه میگفتن تو گوشیت آیفونه چمیدونم همش پول بیعانه نمیگیری  ساده ای از خودته کلی حرف بارش ...

الان آيفونو كه همه دارن، مثل عمل بينيه

چند روز پيش دست يه راننده تاكسى ديدم ماشينش درب و داغون بود البته آيفون 5 بود 😑

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گویا یه نفر دیگه از خانوما دیده و خواسته خداروشکر... من ازش خرید کردم خیلی راضی بودم،سروقت ومرتب برام فرستاد...بیعانه نمیگیره و این باعث شده این‌مشکلات براش پیش بیااد متاسفانه 

سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤
راس میگه آرسو فک کردی فقط خودت شایانی منم هستم  ولی نیستم ینی اسمم شایان نیس   ...

شماها همتون فایزه این😂😂😂😂

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

منکه دیگه یاد گرفتم زیاد اینجا رو جدی نگیرم. مریم بانو هم این روش جذب مشتری رو درپیش گرفته. انشاله خدا روزیش رو زیاد کنه. ولی من فکر میکنم قصدش از این تاپیکهاش یه چیز دیگس

با افتخار ❤️🤍💚 تاجی و آریایی.

الان ی جوری میزنم ۲ دور بچرخه دور خودش 😏

حیف نیکان ک این شایان ننشه😂😂

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
منکه دیگه یاد گرفتم زیاد اینجا رو جدی نگیرم. مریم بانو هم این روش جذب مشتری رو درپیش گرفته. انشاله خ ...

احساس نمیکنی بد بینی؟ اون طفلک از سال ۹۳ ک عضوه داره اینجا کار میکنه . یعنی چی روش جذب مشتریه

باز هم بگو دوستت دارم …اینجا نه دماغ کسی دراز می شودنه گرگی به گله می زند