2777
2789
خواهر ش درس کرده کپک زده  ترش شد

باید داخل فریزر باشه تا ترش نشه ..داخل یخچال هم برای اینکه کپک نزنه روش رو کاملا یه لایه نمک بزنید...من خودم ظرفای کوچیک کردم داخل فریزر نگه میدارم شیرین و تازه میمونه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اول گوجه رو بشور بعد خرد کن بعد بریز داخل قابلمه یه ابی میندازه اون اب رو خالی کن بعد بذار رو گاز چندتا قل بخوره صافش کن ار صافی ریز بعد بذار رو گاز .مرتب هم بزن.واسه اینکه کثیف کاری هم نشه رو درش صافی بذار .یا میتونی بذاری چند روز تو افتاب بمونه نرم بشه ولی روی گاز خوش رنگ تره

اگر ابتدا نمک بزنی رب سیاه میشه وقتی گزاشتی رو.گاز نمک بزن خوش رنگ تر میشه نمک زیاد باشه

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗

من می زارم تو حیات خلوت خونم مادرم تو زیر زمین 

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗

گوجه ها رو اول بشور. بعدش با پوست  بجوشون. بعد گوجه های نرم شده رو بریز تو یه صافی زیرش یه قابلمه ای چیزی بزار یکم که سرد شد راحت فشارشون بده تا فقط تفاله هاش بمونه. بعد اون اب صاف شده گوجه رو بزار رو شعله گاز تا وقتی یکم سفت بشه. اگه از پریدنش به بیرون از قابلمه و کثیف شدن دیوارها میترسی لازم نیس زیاد سفت شه . بعدش زیرشو خاموش کن بزار یکم سرد شه. اگه نزاشتی سفت بشه تو یخچال نزار. توی پلاستیک فریزر بسته بندی کن بزار تو فریزر تا کپک نزنه. قبل اینکه از رو شعله برداری یک کوچولو نمک بهش بزن. 

گوجه رو خرد میکنم میزارم دو روز تو بالکن بمونه تا هم نرم بشه هم آب سفیدرنگی داره خارج بشه بعد آبش رو خالی میکنم و با میکسر پوره اش میکنم و از صافی رد میکنم و توی قابلمه میریزم و میزارم روی اجاق گازی که توی بالکن دارم و کمی نمک هم میریزم داخلش و با شعله کم میجوشه و هر چند وقت یا بار هم میزنم و بعد که خوب غلیظ شد زیرشو خاموش میکنم 

اگه کسی باشه بهت کمک کنه بهتره من همسرم کمکم میکنه برای بلند کردن ظرف  و اینا

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
خواهر ش درس کرده کپک زده  ترش شد

اولاهواکشیده دوماجاش گرم بوده .سوماحتماگوجه روشسته آبش نرفته خردکرده .من روش مادرشوهرم رومیگم که کالاسنتیه ورب هاش عالی میشه وکلی مشتری داره .اول گوجه رومیشوره گوجه بایدگوشتی باشه گوجه آب داربه دردرب درست کردن نمیخوره.بعدخردمیکنه توظرف ونمک میپاشه روش .درظرف رومیذاره وتوآفتاب میمونه روزی چندبارمیره گوجه روچنگ میزنه بایدجوری بشه که کاملاپوستش جدابشه وهیچی ازش نمونه یعنی وقتی نگاه کنی یه آب غلیظهست نه گوجه درشت که بتونی لمسش کنی .تقریباسه روزمیمونه توآفتاب روزی سه باریابیشترهم چنگ میزنه .بعد دریه قابلمه الک میزاره وآب گوجه روصاف میکنه بعدشم میذاره میجوشه .وسطهای پخت که یکم غلیظ شدزیرش روکم میکنه که هم نسوزه هم نپره.اواخرش هم یکم روغن مایع میزنه درحدسه چهارقاشق این کارباعث میشه رنگش تیره نشه.بعدکه آماده شدزیرشوخاموش میکنه بلافاصله توظرف استیل میریزع که سیاه نشه (قابلمه روحی رب روسیاه میکنه)بعداینکه خنک شد توبطری نوشابه که تویکبارمصرف فروشی میفروشن میریزه ودرش روکیپ میکنه میذاره یخچال یاجای خنک یکسال میمونه هیچیشم نمیشه

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤