2777
2789
عنوان

بچه های کنکوری کمککککک

112 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها من دوست دارم از طریق کنکور وارد یه ارگانی بشم و به عنوان نیروی رسمی درس بخونم و کار کنم .

‌اما نمیدونم کنکور ۹۸ چه ارگان هایی دانشجوی زن میگیرن ؟ 

من متولد ۷۱ اسفند هستم .

میشه راهنماییم کنید؟

راستش سنتون یکم بالاس واسه فرهنگیان

ارتش و سپاه و بانک ملی میگیرن ولی نمیدونم تا چه سنیو

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.

و یه سوال دیگه اینکه همسر من از سال سوم دبیرستانش فقط یه کتاب مونده تا پاس کنه و تموم کنه .اگه این کتاب رو تابستون پاس کنه میتونه دیپلمش رو بگیره ؟یا نه؟باید پیش دانشگاهیش رو هم بخونه و پاس کنه و بعد بگیره؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

راستش سنتون یکم بالاس واسه فرهنگیان ارتش و سپاه و بانک ملی میگیرن ولی نمیدونم تا چه سنیو

بانک ملی؟؟؟

نیروی زن میگیرن ارتش و ...؟

صدا و سیما استخدام میکنه یا نه فقط مدرک میده؟

بانک ملی؟؟؟ نیروی زن میگیرن ارتش و ...؟ صدا و سیما استخدام میکنه یا نه فقط مدرک میده؟

صدا سیما رو نمیدونم

بانک ملی یادمه پرستاری و اینا میگرفت 

ارتش و سپاه واسه پرستاری و چنتا رشته دیگه به تعداد محدود میگیرن به نظرم دفترچه پارسالو دان کنین یه نگاهی بندازین

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.

شما باید اول کنکور بدی بعد کارنامه ها که اومد تو دفترچه انتخاب رشته مشخص میشه که چه ارگان هایی دانشجو میگیرن و با چه شرایطی ، سال به سال هم فرق میکنه ، ممکنه یه ارگانی امسال دانشجو بگیره و چند سال نگیره ، در مورد همسرتون هم دیپلم به پیش دانشگاهی ربطی نداره ، اون یه کتاب رو پاس کنه دیپلم رو می گیره ولی برای ادامه تحصیل و یا اشتغال باید مدرک پیش دانشگاهی رو هم بگیره

شما باید اول کنکور بدی بعد کارنامه ها که اومد تو دفترچه انتخاب رشته مشخص میشه که چه ارگان هایی دانشج ...

آخه من میخوام بدونم ارگانی دانشجوی زن میگیره یا نه و اگه میگیره شرایط پذیرش و استخدام رو دارم یا نه ؟وگرنه کنکور نمیخوام بدم.

دفترچه کنکور ۹۸ رو چه زمانی میشه تهیه کرد؟