2777
2789
عنوان

دختر عمه شوهر

482 بازدید | 16 پست

شوهرم یه دختر عمه داره که نزدیک ۵۰ سالشه منم خیلی بهش احترام میزارم و دوستش دارم با اینکه ۵۹ سالشه ولی حیلی به خودش میرسه وشیک پوشه  حالا جدا از اینا خیلی ادعای رفاقت ومعرفت داره .نا حالا هر خواسته ای ازم داشنه براش انجام وادم مثلا چک میخواست دادم بهش نه یکی دوتا نزدیک ۳۰ تا چک .طلا میخواست بردم اشناش کردم خرید وغیره غیره 

ولی دخترم به دنیا امد اون یه زنگ بهم نزد  الانم دخترم سه ماهشه نیومد پیشش نا چند روز پیش خواهرم دیدش بهش گفت من از دستش ناراحتم حالا قرار امشب بیاد به نظرتون چطور رفتار کنم ؟؟

گاهی خداوند فرشته هاش رو میفرسته برا بنده هاش فرشته منم دخترمه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فقط طلاق

من و شوهرم خیلی بچه دوست داریم اما بخاطر شرایط کار شوهرم میترسم بیارم😥                                        خدایا میشه یهویی حامله شم اونم دوقلو تمام سختیاشو به جون میخرم اخه عاشق دوقلوام               میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنی... ممنونتم عزیز دلم ❤❤❤

بنظرم رك بهش بگو

اولش خيلي خوب رفتار كن بعد بگو فلاني يه چيزي تو دلمه نميدونم بگم يانه بعد بگو ولش كن اصرار كه كرد بگو چون من شمارو خيلي دوس دارم خيلي برام مهم بود كه از به دنيا اومدن دخترم خوشحال شين و بهم تبريك بگين البته شايد كار نداشتين و سرتون شلوغ بوده منم بيخودي شايد حساس شدم گفتم حالا بگم تو دلم نمونه بالبخند بگو بعدم زود يه چي تعارف كن حواست پرت شه تااون حرف بزنه

خخخ چرا؟

شوخی بود بخدا😟

من و شوهرم خیلی بچه دوست داریم اما بخاطر شرایط کار شوهرم میترسم بیارم😥                                        خدایا میشه یهویی حامله شم اونم دوقلو تمام سختیاشو به جون میخرم اخه عاشق دوقلوام               میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنی... ممنونتم عزیز دلم ❤❤❤