2821
2789
عنوان

کرم پودر

424 بازدید | 32 پست

سلام، من تجربه استفاده از مکس فکتور،پیر رنه، بیو،میبیلین، مای،.. رو دارم ،یک کرم پودر بهم معرفی کنید که چرب نباشه و پوشش دهی عالی داشته باشه، ارزون هم باشه که ممنون میشم

از می بیلین راضی نبودی؟ من میزنم مخصوص پوست چربه

۳۳۶۰۰ خریدم تازگی

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من نوت میزنم ولی فکر کنم به دردد پوستای خیلی چرب نمیخوره

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
افتضاح بود

من که راضیم شاید به شما نمیساخته🙂

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

واییی لوازم ارایش خیلی گرون شده   دیروز رفتم کرم پودر بخرم رفتم تو مغازه گفتم سلام یه کرم پودر میخواستم واسه پوست معمولی برای استفاده روزانه میخوام زیاد قیمتش بالا نباشه گفت کرم پودرامون از 80 تومن شروع میشه . منم مستقیم اومدم بیرون از مغازه .مخم سوت کشید . 8 ماهه خرید نکردم از اول بارداریم چقدررررر گرون شده اخه . معمولی ترینش 80 تومن ؟! مگه چقدر میمونه فوقش یک ماه

2790
2823
2791
2779
2792